0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

3 gode grunde til at tage med på ungesporet

22-06-2022

Overvejer du at tilmelde dig Aqua Inspirations ungespor? Her kan du lære mere om, hvad du får ud af at være med.


Aqua Inspiration er en fantastisk weekend, hvor du får indblik i de nyeste trends inden for svømning og andre vandaktiviteter. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration samt erfaringsudveksling med andre vandentusiaster. Det foregår som altid i Esbjerg og er i år den 29.-30. oktober – læs mere her.

 

Når du deltager i Aqua Inspiration, har du på forhånd sammensat dit eget personlige program med de spor, oplæg og workshops, der interesserer dig allermest. Instruktørerne kan vælge mellem workshops og oplæg fordelt på tre spor: børn, unge og voksne. Ungesporet er for dig, der enten underviser tweens eller teens på enten bredde- eller talenthold – og dig, der gerne vil i gang.

 

Men hvad får du egentlig ud af det? Vi har samlet tre rigtig gode grunde til at være med lige her.

 

Nr. 1: Du lærer nye metoder til at motivere teens og tweens

Der findes utallige tilbud og aktiviteter til teens og tweens i dag. Så hvordan sørger man lige for at fastholde deres motivation for at dyrke svømning og andre vandaktiviteter? Det kan du få ny inspiration til på Aqua Inspirations ungespor. Her kan du deltage i oplæg om emner som social svømmeundervisning eller workshops om fx gamification.

 

Nr. 2: Du får konkret viden med hjem til din undervisning

Uanset om du underviser på bredde- eller talenthold, kan du finde relevante oplæg og workshops på Aqua Inspirations ungespor. Det kan fx være workshops, der giver inspiration til nye aktiviteter eller hold i klubben som livredning eller udspring for unge. Det kan også være oplæg, der udvikler din evne til at undervise i de forskellige stilarter – fx ved hjælp af videoanalyse.

 

Nr. 3: Du styrker dit netværk med andre instruktører

Sidst men ikke mindst er ungesporet en oplagt mulighed for, at du kan møde andre instruktører fra hele landet. Sammen kan I fx sparre om de udfordringer, I har på jeres hold, og udveksle erfaringer.

 

Vil du sikre dig en plads på ungesporet?

Læs mere, og tilmeld dig lige her


 


Cookieindstillinger