0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Få ny inspiration til at motivere tweens og teens

17-06-2022

Underviser du tweens eller teens på enten bredde- eller talenthold? Så er ungesporet til Aqua Inspiration noget for dig.


Aqua Inspiration er en fantastisk weekend, hvor du får indblik i de nyeste trends inden for svømning og andre vandaktiviteter. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration samt erfaringsudveksling med andre vandentusiaster.

 

Instruktørerne kan vælge mellem workshops og oplæg fordelt på tre spor: børn, unge og voksne. Ungesporet er for dig, der allerede underviser tweens og teens på talenthold eller breddehold – og dig, der gerne vil i gang.

 

Praktiske workshops og relevante oplæg

På ungesporet kan du få masser af inspiration til nye aktiviteter – eller helt nye hold – for klubbens teens og tweens. Det kan fx være på workshops om livredning, gamification og udspring for unge. Det kan også være relevant at tilmelde dig oplæggene om social svømmeundervisning eller samarbejdet mellem instruktør og hjælpeinstruktør.

 

Underviser du teens og tweens på klubbens talenthold, er du sikkert interesseret i at deltage i ungesporets oplæg, der fokuserer på stilarter. Det kan fx være oplæg om videoanalyse, stilartsanalyse og din kommunikation af de klassiske progressioner i de fire stilarter.

 

Vil du med på ungesporet til Aqua Inspiration?

Læs mere, og tilmeld dig lige her


 


Cookieindstillinger