0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

3 gode grunde til at tage med på børnesporet

14-06-2022

Overvejer du at tilmelde dig Aqua Inspirations børnespor? Her kan du lære mere om, hvad du får ud af at være med.


Aqua Inspiration er en fantastisk weekend, hvor du får indblik i de nyeste trends inden for svømning og andre vandaktiviteter. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration samt erfaringsudveksling med andre vandentusiaster. Det foregår som altid i Esbjerg og er i år den 29.-30. oktober – læs mere her.

 

Når du deltager i Aqua Inspiration, har du på forhånd sammensat dit eget personlige program med de spor, oplæg og workshops, der interesserer dig allermest. Instruktørerne kan vælge mellem workshops og oplæg fordelt på tre spor: børn, unge og voksne. Børnesporet er for dig, der enten allerede underviser babyer, tumlinger og børn i svømning eller gerne vil i gang.

 

Men hvad får du egentlig ud af det? Vi har samlet tre rigtig gode grunde til at være med lige her.

 

Nr. 1: Du får konkrete kompetencer med hjem

Uanset om du primært underviser babyer, tumlinger eller børn i svømmeskolen, får du konkrete kompetencer med hjem, som du kan bruge i din undervisning. Legene og teknikkerne prøver du på din egen krop, når du er med til de praktiske workshops i svømmehallen.

 

Nr. 2: Du får ny inspiration, der kan gavne hele klubben

På børnesporet kan du også vælge at deltage i oplæg om fx trivsel og Antibulli-svømning, tilrettelæggelse af den perfekte sæsonplan samt svømmetræning, der er motiverende for alle. Det kan du selvfølgelig bruge i din egen undervisning, men du kan også dele din nye viden med dine klubkollegaer, så det kan bruges på alle klubbens hold.

 

Nr. 3: Du styrker dit netværk med andre instruktører

Sidst men ikke mindst er børnesporet en oplagt mulighed for, at du kan møde andre baby-, tumlinge og børneinstruktører fra hele landet. Sammen kan I fx sparre om de udfordringer, I har på jeres hold, og udveksle erfaringer.

 

Vil du sikre dig en plads på børnesporet?

Læs mere, og tilmeld dig lige her


 


Cookieindstillinger