0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sæt fokus på din forenings fremtid

14-05-2022

Har du en ledende rolle i en svømmeklub? Så er ledersporet til Aqua Inspiration noget for dig.


Aqua Inspiration er en fantastisk weekend, hvor du får indblik i dansk svømning og nyeste trends. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration og erfaringsudveksling.

 

Ledersporet er målrettet bestyrelsesformænd og -medlemmer, breddeansvarlige, svømmeskoleledere og klubchefer, der har eller gerne vil udvide perspektivet på klubbens breddetilbud.

 

Her får du konkrete redskaber og inspiration til udvikling af og arbejdet på de interne linjer i klubben - uanset størrelse. Oveni får du rig mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med ledere fra andre klubber i hele landet.

 

I år sætter vi kikkerten for øjnene og spejder ud i fremtiden, som den tegner sig for foreningslivet generelt. Vi får besøg af en række oplægsholdere, der hver især vil give inspiration og konkrete redskaber til udviklingen af din klub.

 

Fremtidens megatrends, frivillige og idrætsbestyrelser

I selskab med Bugge Holm, futurist ved Institut for Fremtidsforskning, vil vi kaste et blik på de seks megatrends, der vil påvirke foreningslivet fremover. Samtidig stiller han skarpt på, hvordan man som frivillig kan indrette sin forening, så den er på forkant med udviklingen.

 

I forlængelse deraf er det naturligt at kaste et blik på fremtidens idrætsbestyrelse. Der bliver rift om fremtidens frivillige, det er helt sikkert. Hvordan sikrer din bestyrelse sig, at der er nogen til at tage over, når I engang vil overlade ansvaret til andre? Det vil Carsten Overby, udviklings- og foreningskonsulent i DGI Storkøbenhavn, og Jan Sørensen, formand i Skjold Boldklub, sætte fokus på i deres fælles oplæg.

 

Dernæst vil vi fokusere på, hvordan vi så motiverer klubbens medlemmer til at blive frivillige – med et særligt blik på det store potentiale, der ligger i gruppen af forældre til børn i svømmeskolen og voksne generelt. Det gør vi i selskab med Lise Grønbæk, projektleder i frivillighedsprogrammet ReThinkers VisitAarhus, og Mads Hjort, sportschef i AGF.

 

Giv dine digitale kompetencer et løft, og styrk din forening

Jeres medlemmer og omverden har ønsker og måske endda krav til jeres digitale evner. Samtidig kan foreninger ofte spare både tid og penge ved at bruge de digitale muligheder optimalt. Morten Willer, konsulent i DGI og tidligere IT- og proceskonsulent, vil i sit oplæg guide dig til, hvordan I bedst muligt tegner en digital strategi, der passer til jeres forening.

 

Digitale møder er blevet hverdag på mange arbejdspladser, og mange forventer samme fleksibilitet i deres fritid. I selskab med Caroline Kleemann, udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion, vil vi se nærmere på muligheden for at gøre generalforsamlingen digital. De, der har prøvet det, oplever nemlig øget deltagelse og bedre kommunikation med deres medlemmer.

 

Den digitale verden rummer også et væld af muligheder for at vise foreningen som et attraktivt fællesskab overfor potentielle medlemmer. I selskab med Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent i Dansk Svømmeunion, gennemgår vi mulighederne i foreningens hjemmeside og sociale medier. Vi ser på, hvordan I kan få jeres digitale kanaler til at arbejde bedst muligt for jer i ’kampen’ om nye medlemmer og frivillige.

 

Lyder det som noget for dig?

Tilmeld dig ledersporet her


 


Cookieindstillinger