0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

De vigtigste nyheder fra generalforsamlingen

02-05-2022

Der var mange valg på agendaen til årets generalforsamling – her får du en opsummering.


I lørdags var repræsentanter fra 26 svømmeklubber, bestyrelsen, ansatte i unionen og en gruppe af gæster samlet til den årlige generalforsamling. Der var en del forskellige valg på agendaen, og her får du en opsummering af nogle af de vigtigste valg, som generalforsamlingen stemte om.

 

Navneskifte fra Dansk Svømmeunion til SvømDanmark

Bestyrelsen havde stillet forslag om et navneskifte fra Dansk Svømmeunion til SvømDanmark, og dette blev stemt igennem af generalforsamlingen. Selve navneskiftet vil være en glidende overgang, hvilket uddybes i en mere detaljeret nyhed snarest muligt.

 

Personvalg til formandspost og bestyrelse

Formand Pia Johansen gik på valg efter tur og valgte at genopstille. Hun blev udfordret til formandsposten af økonomiansvarlig i bestyrelsen, Lars Warm. Begge motiverede for deres kandidatur overfor generalforsamlingen. Efter en skriftlig afstemning stod det klart, at medlemsklubberne genvalgte Pia Johansen som formand.

 

Tre bestyrelsesmedlemmer var på valg – Allan Nyhus, Danielle Keller og Stine Sørensen. De to sidstnævnte modtog ikke genvalg. Allan Nyhus blev genvalgt til bestyrelsen og fik selskab af to nye bestyrelsesmedlemmer, Niels Christian Andersen og Pia Husted Rasmussen (valgt in absentia).

 

Se den komplette bestyrelse, og hvor lang tid medlemmerne er valgt for her.

 

Ekstraordinær kontingentstigning

Bestyrelsen havde stillet forslag om en ekstraordinær kontingentstigning på 5 % samt et yderligere trin i breddekontingentet for klubber over 2.000 medlemmer. Trinnet stiger med 2.500 kr. (fra 9.169 til 11.669). I skrivende stund vil 15 klubber blive omfattet af ændringen. Samlet set medfører det en forventet indtægtsstigning på 135.000 kr.

 

Generalforsamlingen stemte for at vedtage den ekstraordinære kontingentstigning på 5 % samt det ekstra trin i breddekontingentet.

 

Læs baggrunden for forslaget om ekstraordinær kontingentstigning her.

 

Ved pressehenvendelser kontakt da pressekontakt, Klaus Bach Christensen på mobil: 28305012.


 


Cookieindstillinger