0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Gantriis på dansk jord: Stemningen til Danish Open er helt unik

14-04-2022

På trods af et mellemår vil Emily Gantriis ikke være Danish Open foruden.

Af: Klaus Bach Christensen

Når det i morgen går løs til Danish Open bliver det med deltagelse af hele den danske svømmeelite heriblandt nogle af dem, som har ikke har fast træningsbase i Danmark. En af dem af Emily Gantriis som til dagligt studerer og svømmer på universitet i Californien, Berkeley.

2021/2022-sæsonen har været et mellemår for hende, hvor andre prioriteringer har været på menuen. Det har dog ikke afholdt hende fra at holde formen ved lige, og hun kunne ikke dy sig for at rejse hjem og deltage i Danish Open, selvom hun kunne have deltage i amerikanske svømmestævner.

 

”Danish Open er helt unikt. Stemningen til konkurrencerne er helt speciel, fordi der er så meget på spil for mange af svømmerne og trænerne. I år har jeg ikke det store på spil, men jeg glæder mig alligevel til at race mod mine mange venner på landsholdene og i klubberne. Vi må se, hvordan det går, og jeg glæder mig til at svømme frit i forhold til det store pres, jeg følte sidste år, hvor jeg – som så mange andre – jagtede EM- og ikke mindst OL-kvalifikation til det sidste", siger Emily Gantriis.

 

Emily Gantriis i aktion under EM Langbane forrige år i Budapest.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Hun repræsenterer til Danish Open Helsinge Svømmeklub, og hun stiller til start i 50-, 100- og 200 meter fri samt 50m butterfly. Husk du kan streame alle løb fra Danish Open på YouTube, og alt relevant stævneinformation finder du her.


 


Cookieindstillinger