0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Inspiration og gode råd til at forbedre rammerne for frivillighed i din svømmeklub

08-04-2022

Tag med til Frivillig fredag, og hør oplægget med filosof og frivillighedsekspert Olav Hesseldahl.


Fredag den 29. april – aftenen inden generalforsamlingen – sætter vi frivilligheden i vores svømmeklubber under en lup. Det gør vi i selskab med Olav Hesseldahl, der har mange års erfaring i at arbejde med unge frivillige. Vi har inviteret ham, fordi han har masser af viden om at arbejde med unge frivillige, og hvordan man motiverer dem.

 

Han har startet Ungdommens Folkemøde, hvor op til 25.000 deltager hvert år. Han sidder i bestyrelsen for Roskilde Festival og ved derved en masse om, hvordan man gør det sjovt for unge at blive ved med at være frivillige. Derudover har han en baggrund som eliteroer og frivilligildsjæl i sin lokale roklub gennem 10 år, så han kan relatere til hverdagen i en svømmeklub.

 

Frivillighed i svømmeklubben bidrager til demokratiet

Olav Hessseldahl er samtidig uddannet i filosofi og vil introducere for os, hvordan svømning og frivillighed i en svømmeklub bidrager til demokratiet.

 

Alt for mange tror, at demokrati er klaret med et kryds hvert fjerde år. Men demokrati handler også om alt det, der sker imellem valgene. Det er fx den daglige gang i svømmeklubben, og hvordan man lærer, hvad ens egne handlinger gør ved andre,” siger Olav Hessseldahl og fortsætter:

 

At gå til svømning er et forpligtende fællesskab, og hverdagen i svømmeklubben bidrager til noget større, der ikke kun handler om svømning. Det bidrager til demokratiet.”

 

Få inspiration og gode råd til at forbedre frivillighedens rammer

I sit oplæg vil Olav Hesseldahl gøre os klogere på netop ungdommen, frivillighed og demokrati. Dernæst vil han udstyre os med en håndfuld gode råd og helt konkrete værktøjer til, hvad du kan gøre i din svømmeklub for at skabe bedre rammer for frivilligheden.

 

Tilmeld dig Frivillig fredag og generalforsamlingen senest den 11. april for at høre oplægget med Olav Hesseldahl.


 


Cookieindstillinger