0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sponsorat: Dansk Svømmeunions juniorer skal svømme i Arenas konkurrencebadetøj

15-03-2022

Arena forsyner de næste to år juniorlandsholdet med konkurrencedragter og stævnebukser.

Af: Klaus Bach Christensen

Dansk Svømmeunion har indgået en aftale med det internationale svømmebrand Arena, som de næste to kalenderår skal forsyne svømmerne på svømmeunionens juniorlandshold med badetøj til internationale konkurrencer.

 

”Vi er meget glade for aftalen, der kommer til at styrke talentarbejdet i dansk konkurrencesvømning. Sponsoratet løfter en økonomisk byrde af svømmerne, og det bidrager med en visuel identitet, der har stor betydning for sammenhold og fællesskab omkring juniorlandsholdet", siger direktør i Dansk Svømmeunion, Merete Riisager.

 

Det anerkendte svømmebrand har længe ønsket at synliggøre sin støtte til talentarbejdet i dansk svømning yderligere. Det mener direktør for Arena i Danmark Palle Rasmussen, at sponsoraftalen er med til at opfylde, ligesom aftalen giver mulighed for at styrke Arenas brand value.

 

”Arena har altid været involveret i dansk svømmesport, og det agter vi fortsat med at være. Derfor er det helt naturligt for os at indgå i samarbejdet, hvor vi kan bakke Danmarks talentfulde svømmere op med konkurrencebadetøj af absolut topkvalitet. Vi glæder os over samarbejdsaftalen og til at støtte juniorlandsholdet ved de internationale mesterskaber,” siger direktør for Arena i Danmark, Palle Rasmussen.

 

Arena klæder de næste to år Dansk Svømmeunions juniorlandshold på til internationale mesterskaber.

Foto: Arena.

 

Dansk Svømmeunions juniorlandshold udgøres ikke af en fast gruppe, da svømmerne løbende skal kvalificere sig til landsholdsaktiviteterne. De juniorsvømmere, som kvalificerer sig til internationale mesterskaber – primært de arrangeret af Det Internationale Svømmeforbund (FINA) og Det Europæiske Svømmeforbund (LEN), får i forbindelse med konkurrencerne udleveret badetøj, som de kan konkurrere i.

 

Mens juniorlandsholdet frem til udgangen af 2023 skal svømme i Arenas stævnebadetøj, skal de sammen med Dansk Svømmeunions øvrige landshold klædes på af CRAFT. Læs mere i nyheden her.


 


Cookieindstillinger