0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

24
Januar
2022
Andet
Dialogmøde
Brøndby
25
Januar
2022
Andet
Ekstraordinær disciplinmøde Vandpolo
Online

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

27
Januar
2022
Officials
Modul 1 Digitalt OMD122-3843
Teams
29
Januar
2022
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM222-3862
Kløvermarksskolen, Haderslev
29
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3833
Hedegårdsskolen (Lokale E1), Brønderslev

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Dansk Svømmeunion skal klædes på af CRAFT og SwimKing

09-12-2021

Sponsoratet mellem parterne træder i kraft pr. 1. januar 2022 og løber tre år frem.

Af: Klaus Bach Christensen

Læs den udsendte pressemeddelelse her.

Vil du modtage vores fremditige pressemeddelelse? Klik her og tilmeld dig.

 

Dansk Svømmeunions landsholdsatleter, frivillige og medarbejdere skal fremover klædes på af CRAFT og SwimKing. Det står klart, efter de tre parter har indgået et sponsorat for beklædning fra årsskiftet og tre år frem.

 

”Vi har været på udkig efter en sponsor, der vil støtte vores elitearbejde og skabe den visuelle identitet for svømmelandsholdet. Dette arbejde har CRAFT taget på sig – det er vi enormt glade for”, siger Merete Riisager, direktør hos Dansk Svømmeunion.  

 

CRAFT sponsorerer i samarbejde med SwimKing beklædning til svømmelandsholdet, så atleterne kan rejse ud i verden og repræsentere Danmark i sportstøj, der understøtter de sportslige præstationer og fællesskabet. Det vil være tøj, som er godt at bevæge sig i og restituere i, og som atleterne kan bære med glæde og stolthed.

 

”Vi hos CRAFT er meget stolte over at have indgået en aftale med Dansk Svømmeunion for de næste tre år. CRAFT har i mange år udviklet innovativ beklædning til mange typer sportsgrene. Vores brand udvikles globalt men har faste skandinaviske rødder. Passionen for sport og engagementet i innovation, design og ydeevne skal derfor hjælpe til med at skabe værktøjer til forbundets sportsresultater. Vi ønsker at gøre det muligt at nyde sportspræstationerne og bidrage til forbedring af deres præstationer. Vi vil bidrage til samarbejdet med inspiration og produkter med den højeste funktionalitet. I 2017 startede vi produktion af teamsportartikler under navnet ”Next Generation”. Under dette begreb ønsker vi at udfordre og skabe en ny generation af teambeklædning, som netop imødekommer oplevelser, funktionalitet og innovation til den nuværende og nye generation og nu også i Dansk Svømmeunion”, siger Heine Westbæk, Area Manager hos CRAFT.

 

"SwimKing er rigtig glade for – sammen med CRAFT – at servicere Dansk Svømmeunion og hele organisationen med kvalitetsprodukter de næste tre år. Vi ser frem til møde alle vandglade personer, når vi kommer rundt i Danmark”, siger Thomas Jensen-Agerkilde, direktør hos SwimKing.

 

Landsholdssvømmerne Signe Bro og Mathias Zander Rysgaard i tøj fra CRAFT.

Foto: Dansk Svømmeunion.

 

CRAFT er et af de mærker, som atleterne selv pegede på, da forbundet skulle se sig om efter en ny sponsor. Landsholdssvømmer og repræsentant for Landsholdenes Samarbejdsforum Signe Bro siger om aftalen. 

”Vi er glade for at være blevet taget med på råd i processen, og det glæder os, at Dansk Svømmeunion har gjort sit bedste for at lande en så optimal løsning for os atleter som overhovedet muligt. Landsholdstøj har stor betydning for os svømmere, så tøjet skal både kunne understøtte vores performance, være behageligt og smart. De ønsker imødekommer aftalen med CRAFT og SwimKing, og vi ser nu frem til samarbejdet”.

 

Aftalen har fokus på svømmelandsholdet, men der ligger også støtte til Dansk Svømmeunions øvrige landshold og discipliner i aftalen, således at atleter, der repræsenterer Danmark og Dansk Svømmeunion, kan bære landsholdstøj med samme visuelle udtryk og design. Endelig er en bedre udnyttelse af miljøressourcer indtænkt i sponsoratet. Udmøntningen af aftalen træder i kraft 1. januar 2022.