0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fase 2 i udarbejdelsen af strategi for International High Performance

28-02-2022

Med afsæt i de to dialogmøder den 24.-25. januar 2022 iværksættes nu fase 2.

Af: Orientering vedrørende fase 2 på strategiproces, sportschef Lars Robl

Den 24. og 25. januar blev fase 1 i strategiarbejdet gennemført. Fase 1 omfattede to dialogmøder i region Vest- og Østdanmark om dansk svømmesports fremtidige sportslige International High Performance strategi. Klubledere og svømmetrænere fra 32 af landets træningsmiljøer deltog, og det bidrog i løbet af de to dage til flere interessante samtaler og debatter. Input, der nu danner grundlag for fase 2.

 

Fase 2 udføres af to grupper

Fase 2 påbegyndes medio marts og kommer til at omfatte to dele. Der inviteres og aktiveres to grupper i arbejdet. De to grupper vil som udgangspunkt være gennemgående i hele strategiarbejdet. Der vil blive inviteret en arbejdsgruppe bestående af ca. 8 trænere/landstræner med de nødvendige kompetencer (viden og erfaring), der skal udarbejde strategien under ledelse af sportschefen. Derudover inviteres der en bredere gruppe af trænere, der udgør et ”sounding board”. Denne gruppe (SB-gruppen) har til opgave at udfordre og evaluere arbejdsgruppens produkt undervejs i processen med henblik på en mulig optimering. SB-gruppen ledes af Thomas Stub. Primo marts sendes der invitationer ud til de berørte personer.

 

Del 1: En øget sammenhængskraft

Del 1 omfatter arbejdet frem mod første delmål, der skal give svaret på hvordan vi skaber den størst mulige sammenhængskraft i vores ”produktionsapparat” – det vil sige mellem vores træningsmiljøer, der producerer atleter til vores landshold og udviklingslandshold. En øget sammenhængskraft er en forudsætning for at vi kan nå i mål med en International High Performance strategi med den tiltænkte effekt. Planen er, at del 1 starter ud med et virtuelt opstartsmøde for arbejdsgruppen, forud for det første arbejdsgruppemøde. Produktet fra arbejdsgruppens første møde sendes herefter ud til SB-gruppen.

 

På baggrund af SB-gruppens bemærkninger gennemfører arbejdsgruppen herefter sit andet arbejdsgruppemøde, hvorefter 1. udkast til svaret på en øget sammenhængskraft mellem træningsmiljøerne foreligger. Det er hensigten at det 1. udkast ligger klar til orientering på Svømmesportens dialogmøde i forbindelsen med Svømmeunionens generalforsamling den 29.-30. april 2022.

 

Sportschef, Lars Robl.

Foto: Dansk Svømmeunion.

 

Del 2: En samlet strategi

Del 2 omfatter arbejdet frem mod andet delmål, der er den samlede International High Performance Strategi. Del 2 starter med tredje møde i arbejdsgruppen, der herefter igen forelægger produktet for SB-gruppen. På baggrund af SB-gruppens bemærkninger gennemfører arbejdsgruppen herefter sit fjerde arbejdsgruppemøde, hvorefter 1. udkast til International High Performance strategien ligger klar.

 

Herefter udestår fase 3, der handler om at få skabt og optimere sammenhængen mellem del 1 og del 2.


 


Cookieindstillinger