0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Generalforsamling: Husk deadline for indsendelse af forslag til behandling

02-02-2022

Forslag til behandling på GF 2022 skal være unionen i hænde senest den 19. februar 2022

Af: Dansk Svømmeunion

Vi vil gerne minde om, at der den 19. februar 2022 er deadline for indsendelse af forslag til behandling på generalforsamlingen. Forslag bedes sendt til unionens hovedmail: svoem@svoem.dk.

 

HUSK også at vi inviterer til "Frivillig Fredag" den 29. april kl.18.00-21.30 med et spændende program for dagen med hovedoplægsholder Olav Hesseldahl og med mulighed for at netværke og spare med andre foreninger.

 

Programmet for Frivillig Fredag:

 

18.00-18.30:  Sandwich og velkomst
 

18.30-19.30: Oplæg ved Olav Hesseldahl

Olav uddannet i filosofi og har bl.a. etableret Ungdomsbureauet - en NGO, der engagerer unge i demokratiet og f.eks. står bag Ungdommens Folkemøde. Derudover sidder Olav i bestyrelsen for bl.a. Folkemødet på Bornholm og Roskilde Festival, og har en baggrund som eliteroer og frivilligildsjæl i sin lokale roklub gennem 10 år. Olav har været leder for 25 unge og 100 frivillige, og har ledet og skabt rammerne for en masse unge menneskers liv og arbejde. 

 

I sit oplæg vil Olav høste af sine erfaringer med hvordan man motiverer og engagerer unge. Demokratiet er ikke blot noget man deltager i ved valg - det lever hver dag i foreninger, og derfor skal man som leder i en forening, huske hvor vigtig en rolle man bidrager til: demokratiseringen af den danske ungdom. Men hvad er ungdommen for en størrelse, og hvad skal til for at engagere og fastholde dem i fællesskaber? Der er nok af spørgsmål, udfordringer og potentialer, og Olav vil forsøge at ridse i overfladen og komme med en masse praktiske erfaringer.
 

19.30-20.00: Pause Øl og vand
 

20.00-21.00: Oplæg og diskussion om resultater fra Members1st 
 

Vi kigger nærmere på, hvordan det står til ude i klubberne og sammenholder med oplægget ved Olav Hesseldahl. Der bliver også tid til diskussion og netværk ved bordene over en kold øl eller vand.
 

21.00-21.30: Afrunding og opsamling.

 

FOR YDERLIGERE INFORMATION OG TILMELDING:

 

Har du endnu ikke tilmeldt dig Generalforsamling 2022? Så kan det nemt gøres her.

 

Andre nyttige deadlines finder du her.


 


Cookieindstillinger