0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

De sidste dage af DM bliver uden tilskuere

18-12-2021

De seneste corona-restriktioner får betydning for det igangværende DM på kortbane, der i øjeblikket afvikles i Esbjerg.

Af: Morten Hinnerup

DM har været i gang siden torsdag, og mesterskabet svømmes færdigt hen over weekenden. Det vil dog ikke være muligt for tilskuere at komme ind i hallen og se svømning lørdag og søndag. Denne beslutning ligger i direkte forlængelse af de anbefalinger DIF er kommet med, efter at restriktionerne er meldt ud fra Kulturministeriet fredag den 17. december. Der vil fortsat være krav til fremvisning af coronapas ved indgangen til svømmehallen.

 

”Vi er naturligvis kede af, at vi ikke længere må lukke tilskuere ind i svømmehallen til DM, og vi håber at svømmeinteresserede vil følge stævnet på livestreaming,” udtaler direktør for Dansk Svømmeunion Merete Riisager.  

 

DM kan følges via livestreaming her.

 

Spørgsmål vedrørende DM Kortbane bedes rettes til Dansk Svømmeunions COVID-19 ansvarlige Thomas Stub på mail: ts@svoem.dk eller mobil: 20621350.

 

Udmeldingerne fra myndighederne drøftes fortsat med DIF, og vi vil holde vores klubber og interessenter løbende orienterede her: https://www.svoem.org/Aktuelt/Corona/Retningslinjer-og-information-om-Corona/


Følgende anbefalinger og restriktioner er meldt ud fra Kulturministeriet på nuværende tidspunkt:

 

  • Idrætsforeningerne anbefales at aflyse indendørs aktiviteter herunder idrætsaktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar 2022, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.
  • Eliteidrætten kan stadig fortsætte, men nu uden tilskuere på lægterne. Denne restriktion gælder ligeledes fra søndag morgen, men løber frem til den 17. januar 2022.
  • Krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller (dog ikke under idrætsudøvelsen). Dette gælder også fra søndag morgen og frem til den 17. januar 2022.

 

Generelle spørgsmål vedrørende restriktioner kan sendes på mail til corona@svoem.dk