0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Idrætten er fortsat ikke underlagt restriktioner

09-12-2021

DM på kortbane afvikles med enkelte restriktioner.

Af: Caroline Kleemann

På baggrund af den seneste stigning i coronasmitten herhjemme, annoncerede Mette Frederiksen på det seneste pressemøde flere tiltag for at dæmme op for smitten.
 

I første omgang betyder det et loft over antallet af stående tilskuere til indendørsarrangementer på maksimalt 50 personer, men denne restriktion omfatter IKKE idrætsforeninger-/klubber, så længe de ikke arrangerer indendørs koncerter, scenekunstforestillinger, forevisninger, storskærmsarrangementer og lignende. Ordet ’lignende’ dækker således IKKE over idrætsarrangementer. 

 

Det er dermed fortsat muligt at have over 50 stående tilskuere/publikummer til idrætsarrangementer.

 

På linje med DIF,  opfordrer vi dog samtidig til, at alle – i det omfang det er muligt – tager forholdsregler, som kan være med til at hindre større smittespredning

 

I den kommende uge afvikles DM i svømning på kortbane og ifølge den COVID-19 ansvarlige til stævnet, Thomas Stub, vil stævnet blive afviklet på forsvarlig vis:

”Vi indfører en række restriktioner til stævnet, som blandt andet betyder, at man skal vise coronapas, hver gang man ankommer til svømmehallen på linje med de øvrige brugere af hallen. Dommere og officials vil have beskyttelse som visirer og mundbind til rådighed, og der er et afgrænset og afspærret område afsat til tilskuere, så de ikke blander sig med deltagerne”
 

Ifølge Dansk Svømmeunions direktør, Merete Riisager er det vigtigt, at vi holder gang i idrætten:

”Sport og fællesskaber er for mange danskere helt afgørende for, at vi fungerer godt. Vi har brug for at være sammen, tale sammen og få brugt vores krop. For børn og unge er det særlig vigtigt, at man ikke mister kontakten til venner og trænere og at man har en god rutine i hverdagen. Derfor bakker vi helt op om udmeldingerne fra DIF, der opfordrer klubber og foreninger til at holde gang i deres aktiviteter hen over vinteren.”
 

I Dansk Svømmeunion holder vi os løbende opdateret på de gældende COVID-19 retningslinjer, og du kan altid finde de seneste opdaterede retningslinjer her:

https://www.svoem.org/Aktuelt/Corona/Retningslinjer-og-information-om-Corona/
 

For spørgsmål direkte relateret til DM på kortbane, henvises til Thomas Stub på ts@svoem.dk


 


Cookieindstillinger