0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

5
December
2021
5
December
2021
Svømning - Svømmetider
Flipper Cup 2, Hjallerup

Hjallerup Idrætscenter, svømmehal
5
December
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

5
December
2021
Officials
Modul 5 - Speaker OM521-3746
Glostrup Fritidscenter
7
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3828
Teams
16
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3829
Teams

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Julie Kepp Jensen svømmer sig i EM-finalen på 50 meter fri

02-11-2021

Tre danskere var i aktion tirsdag aften ved EM i svømning.

Af: Klaus Bach Christensen

Tidligere i dag var fem danskere i vandet på førstedagen ved EM Kortbane, hvor det lykkedes tre af de startende at avancere sig til aftenens finaleafsnit. Her formåede Julie Kepp Jensen fra A6/NTC at svømme sig videre til finalen i 50 meter fri. Det gjorde hun i tiden 24.08 – nøjagtig samme tid, som hun svømmede i formiddags. Med tiden er Julie Kepp Jensen videre til EM-finalen i sjette hurtigste tid, som svømmes onsdag aften.

 

”Det var et af mine mål at komme i EM-finalen, så jeg er godt tilfreds. Får jeg sat et bedre løb sammen i morgen, så tror jeg godt, at jeg kan svømme en tid under 24.00. Jeg elsker at race og se, hvad jeg kan gøre bedre,” siger Julie Kepp Jensen efter sit semifinaleløb.

 

EM-debutant Elisabeth Sabroe Ebbesen fra Gentofte Svømmeklub havde også kvalificeret sig til semifinalerne i 50 meter fri. Ligesom sin landsholdskollega slog hun også ind i nøjagtig samme tid som i formiddags (24.61), hvilket resulterede i en samlet 15. plads.

 

”Det var stort at komme ud på det internationale scene og få noget erfaring. Nu er jeg den oplevelse rigere, og efter den gode præstation i formiddags kunne jeg nyde det endnu mere her til aften. Selvom der er større navne med - end hvad jeg har været vant til som juniorsvømmer - så prøver jeg bare at se det som ethvert andet stævne og fokusere på mine egne præstationer, siger Elisabeth Sabroe Ebbesen.


En 15. plads kunne Rasmus Nickelsen fra Helsingør Svømmeklub ligeledes notere sig for, efter han kunne se scoreboardet vise en sluttid på 51.07 efter sit semifinaleløb i herrernes 100 meter butterfly.

 

”Jeg svømmede et løb i morges med rigeligt forbedringspotentiale. Jeg fik styr på nogle af detaljerne her til aften og får svømmet et bedre løb med 0,3 sekund. Jeg ville have elsket at svømme personlig rekord og dansk rekord, men generelt er det en fin første dag, så nu glæder jeg bare til mit løb i 50 meter butterfly,” siger Rasmus Nickelsen.

 

Se alle EM-resultater her.

 

Europamesterskaberne i svømning fortsætter i morgen klokken 08.00 (dansk tid). Her stiller Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub op i 200 meter butterfly, mens Frederik Riedel Lentz fra Gladsaxe Svømmeklub GSC stiller til start i herrernes 50 meter fri.