0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Godt nyt: Afklaring om flere af sommerens nationale events

02-06-2021

Tak til lokalarrangører for jeres indsats. Den er uvurderlig for dansk svømmesports talentudvikling.

Af: Klaus Bach Christensen

Flere brikker er faldet på plads siden sidste uges orientering om status for afholdelsen af sommerens nationale events. En masse detaljer er gået den rigtige vej det seneste døgn, og vi kan derfor glædeligt meddele at følgende nationale events er planlagt og afholdes.

 

Oversigt over planlagte nationale events

 

I skrivende stund er materiale vedrørende tilmelding til og afvikling af de forskellige events ved at blive udarbejdet. Så snart de forskellige dokumenter færdiggøres, vil de blive tilføjet på svømmetider.dk - så følg endelig med der.

 

Tak til alle lokalarrangører og facilitetsledere, der har stillet deres svømmehaller til rådighed. Det betyder enormt meget for talentudviklingen i dansk svømmesport.

 

SVØM Grandprix, 3. – 6. juli

Det arbejdes fortsat på højtryk for, at svømmestævnet kan blive en realitet. Der er fortsat løse ender – blandt andet mangler der adgang til en svømmehal, hvor det nationale event kan afholdes. Kontakt gerne talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub på ts@svoem.dk eller mobil: 20621350, hvis din svømmeklub ønsker at være lokalarrangør. Kommer der ikke en afklaring inden den 10. juni, aflyses det nationale event desværre.


 


Cookieindstillinger