0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fortsat stor usikkerhed om afholdelsen af sommerens nationale events

27-05-2021

Der er fortsat ingen lokalarrangør til Vest Børn medleystævne eller SVØM Granprix. I sidste ende kan det ende med aflysninger.

Af: Klaus Bach Christensen

Med afsæt i et trænernetværksmøde præsenterede Dansk Svømmeunions Sportsafdeling for godt 14 dage siden planen for afholdelse af sommerens nationale events. Flere klubber har siden meldt sig som lokalarrangører og trukket i arbejdstøjet – STOR cadeau for jeres indsats.

 

I den forbindelse får SvømmeDanmark senest nyt om afholdelses status for sommerens nationale events. Se tilmeldingsfrister på svømmetider.dk eller følg links nedenfor.

 

DM (åben klasse) & DM Junior Langbane, 8. – 11. juli

Alt er på plads vedrørende danmarksmesterskabet, som både fungerer som DM for seniorer og DM for de juniorsvømmere, der har klaret et senior DM-krav, og dermed lever op til definitionen for professionel idræt. Tak til lokalarrangør AGF Svømning og Aarhus Svømmestadion, der stiller sin facilitet til rådighed. Læs mere om danmarksmesterskabet her.

 

Vest- og Øst Årgang, 27. – 29. juni

Vi er ikke langt fra at kunne offentliggøre de sidste detaljer, og vi tør derfor godt love, at de to mesterskaber for årgangssvømmere bliver afholdt. Lige nu mangler de sidste formaliteter i eventaftalerne blot at falde på plads. Efter al sandsynlighed ændres afholdelsesdatoer for Vest Årgang til den 26.–28. juni. Mere om datoændringen så snart arrangementet er endeligt bekræftet. Hold jer orienteret om Vest Årgang og Øst Årgang.

 

Øst Børn medleystævne, 19. – 20. juni

Medleystævnet for børn i region øst har for så vidt angår afholdelse været planlagt sammen med lokalarrangøren siden 2020. På grund af sundhedssituationen afventer vi lige nu de endelige rammer for eventet, som vil blive offentliggjort på svømmetider.dk under det nationale event. Tak til lokalarrangør A6.

 

Vest Børn medleystævne, 19. – 20 juni & SVØM Grandprix, 3. – 6. juli

Der er endnu ikke indgået aftaler med lokalarrangører vedrørende afholdelse af de to nationale events. Sker det ikke, bliver vi desværre nødt til at aflyse de konkurrencer:

 

Ønsker din svømmeklub at afholde et af de to nationale events, kontakt da hurtigst muligt talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub på ts@svoem.dk eller mobil: 20621350.


 


Cookieindstillinger