0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Se planen for sommerens nationale events

12-05-2021

Det er fortsat usikkert under hvilke rammer, sommerens svømmestævner kan afholdes.

Af: Klaus Bach Christensen

Der hersker fortsat usikkerhed omkring rammerne for afvikling af svømmestævner over de næste måneder – og herunder naturligvis også de nationale events. 

 

I sidste uge afholdt vi et trænernetværksmøde med det formål at få indsigt i ønsker og behov for afvikling af nationale events, særligt i perioden frem til sommeren 2021.

 

Tiden efter trænernetværksmødet er blevet brugt på at afklare ressourcer og forventninger til rammer og restriktioner for afvikling af dansk svømmesports nationale events.

 

På den baggrund har Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion besluttet at gå videre med at forsøge at arrangere følgende nationale events frem til afslutningen af sæson 2020/2021:

  • Vest Børn medleystævne, 19. - 20. juni 2021
  • Øst Børn medleystævne, 19. - 20. juni 2021
  • Vest Årgang, 27. - 29. juni 2021
  • Øst Årgang, 27. - 29. juni 2021
  • SVØM Grandprix 2021 (junior & senior), 3. - 6. juli 2021
  • DM Langbane - åben klasse, 8. - 11. juli 2021

 

Desuden er det besluttet endegyldigt at aflyse Vest og Øst Junior/Senior Langbane 2021 og DM Årgang langbane 2021.

 

DM Junior langbane afvikles som en del af DM Langbane som direkte finaler i formiddagens indledende afsnit, men dog udelukkende med adgang for svømmere, der har klaret et senior DM-krav, og dermed lever op til definitionen for professionel idræt, således at dette event kan afvikles indenfor undtagelsen for forsamlingsforbuddet gældende for professionel idræt.

 

Helt ekstraordinært afvikles i 2021 et DM Årgang kortbane i september for den gruppe af svømmere, der har været årgangssvømmere i sæson 2020/2021, og som har fået aflyst stort set alle nationale events for deres aldersgruppe grundet COVID-19. 

 

Desuden afvikles ”Regional årgangs- og børnecup 2021” ved en række lokale arrangementer rundt omkring i hele landet i perioden fra og med den 28. maj til og med den 13. juni.Information herom og omkring tilmelding er sendt direkte til alle klubber.

 

Der er samtidigt foretaget en række justeringer i terminer for DM Hold 2021 og DM Kortbane 2021 i november og december 2021. Se en samlet opdateret oversigt over datoer for nationale events i 2021 her.

 

Det et vigtigt at understrege, at der fortsat er en lang række praktiske forhold, der skal falde på plads, for at det er muligt at afvikle de ovenstående nationale events – herunder, at det lykkes at finde lokalarrangører, der kan låne en egnet svømmehal og har lyst til at løfte opgaven som lokalarrangør.

 

Se hvilke nationale events, der mangler lokalarrangører på svømmetider.dk.

Alle klubber, der kunne være interesserede i at bidrage til afholdelse af ovenstående nationale events opfordres til hurtigst muligt at tage kontakt til Thomas Stub på ts@svoem.dk eller tlf. 20 62 13 50.

 

Information omkring ovenstående events vil blive offentliggjort på Svømmetider, så snart den er tilgængelig.

I den proces beder vi om jeres tålmodighed og forståelse for, at informationer meget nemt kan risikere at blive offentliggjort i sidste øjeblik, da det nærmest er umuligt for os at planlægge aktiviteter mange uger frem, da rammerne hele tiden ændrer sig omkring os.

 

Helt generelt kan man regne med, at tilmeldingsfristen vil blive lagt så tæt op ad de forskellige events afvikling, og at kvalifikationsperioden løbet helt frem til tilmeldingsfristen.

 

Spørgsmål til afvikling af nationale events kan helt generelt rettes til talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub på ts@svoem.dk eller tlf. 20 62 13 50 eller til eventenes stævnekoordinatorer, efterhånden som disse offentliggøres under de enkelte events på Svømmetider.


 


Cookieindstillinger