0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Endnu en god præstation af Laura Venetia Valore ved EM

15-05-2021

Den danske udspringer sluttede af med manér i den sidste konkurrence ved EM i udspring.

Af: Klaus Bach Christensen

Tidligere på ugen gjorde EM-debutant i udspring Laura Venetia Valore flot figur i kvindernes konkurrence fra 1 meter vippe. I dag gjaldt det kvindernes konkurrence i 3 meter vippe, og her forsatte den 19-årige udspringer de flotte takter med stabile spring, dog uden at være prangende.

 

Flere af de etablerede verdensstjerner havde ikke deres bedste dag på vippen, og det resulterede i, at Laura Venetia Valore fra Hovedstadens Svømmeklub efter 3. runde lå på en 18. plads. 

 

Se resultater fra EM i udspring her.

 

Nais Gillet fra Frankrig er debutant som Laura, mens de fem øvrige springere på billedet er rutinerede damer i EM/WC/VM/OL-regi. Dette viser, hvor forskelligt konkurrencer kan udvikle sig på dagen i en sport, hvor det handler om subjektiv dommerevaluering i stedet for et stopur.

 

I 4. runde kiksede Laura springet - 2½ baglæns, hvilket sendte hende seks pladser ned på resultatlisten. 5. runde var så at sige knald eller fald, da hun skulle lave sin 2½ molberg – et spring som har været et mareridt for hende siden foråret 2016, hvor hun kom galt afsted med springet ved Amsterdam Diving Cup, men landstræner i udspring Anders Skov havde satset på at nu skulle det køre. Det kom afsted til 5,5½, og Laura Venetia Valore endte på en 24. plads ud af 28 deltagere med 207,10 point, 54 point fra en finaleplads.

 

Se i videoen et af Lauras spring fra dagens konkurrencer.

 

Opsummerende kan siges, at dansk udspring ved EM er blevet klogere på, hvad der skal til for at præstere endnu bedre på den internationale scene.

 

Læs her, hvordan det gik Laura i kvindernes konkurrence fra 1 meter vippe.

 

Laura Venetia Valore i gang med at øve sine spring forud for EM.

Foto: Chris Rye.


 


Cookieindstillinger