0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Laura Venetia Valore skal springe sit første EM

08-05-2021

Udspringeren fra Hovedstadens Svømmeklub deltager ved det første europamesterskab for seniorer.

Af: Klaus Bach Christensen

Tilbage i april måned kvalificerede Laura Venetia Valore sig til EM, der afholdes den 10.-16. maj i Budapest. Den 19-årige udspringer fra Hovedstadens Svømmeklub har tidligere deltaget ved EM for juniorer og nordiske mesterskaber, og hun ser frem til at springe til sit første europæiske mesterskab for seniorer.

 

- Selvom jeg har deltaget ved flere internationale udspringskonkurrencer og -mesterskaber, kan jeg godt mærke, at jeg glæder mig lidt ekstra denne gang. Det bliver utrolig fedt at skulle konkurrere på det store anlæg og mod nogle udspringere, der nærmest kommer direkte fra Worldcuppen i Tokyo, hvor nogle af dem har kvalificeret sig til OL. Konkurrenceniveauet er højt, og jeg håber at springe en god serie og få en masse værdifuld erfaring, som jeg kan bruge videre i min udspringskarriere, siger Laura Venetia Valore.

 

Se udspringsserien, der kvalifcerede Laura Venetia Valore til EM.

 

EM-debutanten deltager i kvindernes udspringskonkurrencer fra 1 meter vippe og 3 meter vippe, som springes henholdsvis den 11. og 15. maj i Duna Arena. Her vil der være en større mediebevågenhed, end hvad Laura Venetia Valore tidligere har oplevet, og det er landstræner i Dansk Svømmeunion Anders Skov meget opmærksom på.

 

- EM bliver Lauras første gang på den helt store udspringsscene, og jeg forventer, at hun lærer vildt meget om at konkurrere på det øverste europæiske niveau. På grund af coronarestriktioner er mange ting anderledes, og det skal jeg være med til at håndtere for Laura, så det ikke påvirker hendes præstationer negativt. Der er ikke et decideret mål om at slutte på en given placering, fokus er mere på at sætte nogle gode udspringsserier sammen og forhåbentlig levere på et tilsvarende niveau, som hun gjorde, da hun kvalificerede sig, siger Anders Skov.

 

Resultater mv. kan ses her.

Læs mere om EM i udspring her.

Læs yderligere om Lauras EM-kvalifikation her.

 

Lærke Toft Ruby repræsenterer Danmark ved EM i åbent vand - læs mere her.

 

EM i svømning foregår fra den 17.-23. maj. Se vores EM-magasin her.

 

Landstræner Anders Skov og udspringer Laura Venetia Valore.


 


Cookieindstillinger