0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

15
Maj
2021
15
Maj
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

St Heddinge

Årgangstræneruddannelse

 

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion

26. maj Gentofte - Engelsk kursus

1. juni Haderslev

14. juni Nykøbing Falster

Modul 2 - Bane-, mål- og vendedommer

19. juni Frederikssund

Modul 7 - Overdommer

21. august + 11. september Vejle

 Næste arrangement

15
Maj
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen TÅR21-3664
Vildbjerg Sports- og Kulturcenter
15
Maj
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen TÅR21-3592
Fyrtårn Tommerup (Aflyst)
22
Maj
2021
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse TBØ21-3588
Fyrtårn Tommerup

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Hvem er Kasper Ernest?

09-04-2021

Kasper Ernest stiller op som kandidat til formandsposten i Dansk Svømmeunions bestyrelse.  

Af: Amanda Egerod Lund

I forbindelse med at Kasper Ernest stiller op som kandidat til formandsposten i Dansk Svømmeunions bestyrelse, har vi bedt Kasper fortælle lidt om sig selv og om sin vej ind i dansk svømning.

 

Kasper er 35 år og er gift med Nivard. Kasper beskriver sig selv som et optimistisk menneske, som tror på, at man kan, hvad man vil, hvis ellers man er villig til at lægge den nødvendige indsats i det.
Kasper nyder at bruge tid i køkkenet, hvor han elsker at lære nye ting. Kaspers interesse for svømmesporten startede tilbage i barndommen og i bedsteforældrenes swimmingpool.
Fritiden får Kasper til at gå med løb og vandpolo, og indtil for et par år siden svømmede Kasper på hyggeplan to-tre gange om ugen.

Kasper har flere års erfaring som svømmeskoleleder i Farum Svømmeklub. I samme periode var han ligeledes næstformand i svømmeklubben. I dag er Kasper generalsekretær for den europæiske brancheorganisation Affordable Medicines Europe.

Interessen for at stille op som formand i Dansk Svømmeunion handler om at give tilbage til en sport, som har givet Kasper uendelig meget. Kasper har altid elsket vandet og brugt hele sin opvækst og første ungdomsår som konkurrencesvømmer.

Kasper udtaler selv: ”Da jeg så, at Dansk Svømmeunion ikke formåede at få navigeret professionelt igennem den krise, man havde skabt, syntes jeg, det var oplagt at smide mit navn i hatten. Der er brug for at åbne et nyt kapitel i Dansk Svømmeunion. Jeg mener, potentialet er stort, og jeg vil gerne bidrage til at forløse det. Jeg har lysten, motivationen og hjertet på rette sted. Og så har jeg tid tilovers i de kommende år. Den tid vil jeg bruge på at give tilbage til en sport, som har givet mig så meget.”

 

 

Bliver Kasper valgt til formand, vil den første opgave være at få en god start som ny bestyrelse, hvor de forskellige kompetencer kommer bedst muligt i spil. Herudover vil Kasper knytte et godt forhold til direktøren og organisationen. Her påpeger Kasper selv, at det er medarbejderne, som til dagligt skal levere de resultater, som bestyrelsen sætter som mål på vegne af unionen.

Kasper vil herudover have bearbejdet ”svømmesagen” på en ordentlig måde. Kasper udtaler selv: ”Vi skal lære af de svigt og fejl, som er blevet begået, så de ikke bliver gentaget. Vi skal have bearbejdet fortiden sammen med dem, som blev svigtet, hvis de ønsker det. Vi skal sikre, at vores undskyldning og beklagelse høres og accepteres, fordi den både har klangbund, oprigtighed og er udtryk for ansvarlighed. Vi skal én gang for alle have placeret fortiden på den hylde, hvor vi aftaler, at den hører hjemme. Sådan sikrer vi, at vi møder fremtiden med lærdom og uden fortidens kedelige skygger. Det fortjener alle de medlemmer, frivillige og aktive, som dyrker en vandsport og det fortjener de, som blev svigtet.”

Kasper fortsætter: ”Løsningen af den opgave skal hverken være årelang eller ende i større kommissionsudredninger. Derfor vil jeg personligt sætte mig i spidsen for den opgave og sikre, at den bliver løst parallelt med alle de aktiviteter, som Dansk Svømmeunion også varetager hver dag, og som særligt nu, hvor folkesundheden er under pres, skal kunne løftes til fulde.”

Ønsker du at læse mere om Kasper Ernests kandidatur, kan du finde det her.