0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fra en til tre atletrepræsentanter: Velkommen Andreas og Matilde

21-01-2021

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

Af: Klaus Bach Christensen

I løbet af det forgangne år besluttede Sportsafdelingen og landsholdssvømmernes valgte atletrepræsentant Signe Bro fra Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC at give landsholdene en stærkere stemme i det fælles elitearbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark.

 

I december påbegyndte derfor en proces med at finde yderligere to landsholdssvømmere med interesse i rollen som atletrepræsentant. Processen er nu færdig, og vi er glade for at kunne præsentere Andreas Hansen fra Vejle Svømmeklub og Matilde Schrøder fra Berns Swim Team/NTC som nye atletrepræsentanter. 

 

- Jeg er superglad. Jeg er glad for at have fået det ansvar, der er i rollen, og jeg ser frem til at komme med ind bagved og se, hvad der foregår rundt om landsholdsarbejdet, siger Andreas Hansen og uddyber:

 

-  Jeg kommer fra klubregi i modsætning til de to andre aktivrepræsentanter, som begge svømmer på Det Nationale Træningscenter, så jeg glæder mig til at bringe andre vinkler i spil og være med til at udfordre. Det bliver rigtig godt.

 

Sig pænt hej til landsholdssvømmerne Matilde Schrøder og Andreas Hansen, der er nye atletrepræsentanter.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Sammen med Signe Bro kommer alle tre atletrepræsentanter fremadrettet til at deltage i dialogen og forskellige møder i relation til det fælles elitearbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark. Derudover bliver alle tre atletrepræsentanter en del af det nyoprettede – Landsholdenes Samarbejdsforum – hvor de sammen med vores sportslige ledelse skal drøfte, hvordan landsholdsarbejdet og trivslen på landsholdene kan videreudvikles.

 

- Jeg har valgt at blive aktivrepræsentant, fordi jeg gerne vil bidrage til at skabe et endnu bedre miljø for elitesvømmere i Danmark. Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan nå i mål med, og hvordan vi kan få det helt optimale ud af et samarbejde mellem os svømmere og Dansk Svømmeunion, siger Matilde Schrøder.

 

Sidder du med relevante emner, som du synes, at Landsholdenes Samarbejdsforum eller arbejdsgruppen for det fælles elitearbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark bør drøfte, så tag endelig fat i en af nedenstående personer:

 

Signe Bro fra Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC er også atletrepræsentant.

Foto: Patrick Kraemer.


 


Cookieindstillinger