0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lokalarrangører er fundet: DMJ-K afholdes i Greve og Aarhus

05-11-2020

Ihærdige lokalarrangører gør danske juniormesterskaber til en realitet.

Af: Klaus Bach Christensen

Sportsafdelingen har endelig fået bekræftelse på, at der bliver afholdt DM Junior 2020. Den positive og glædelig nyhedsstrøm fortsætter altså i kølvandet på onsdagens nyhed om afholdelsen af DM-K.

 

Det er særligt coronarestriktionerne, der har givet lokalarrangørerne udfordringer i forhold til mesterskabsafholdelsen. For at imødekomme de gældende retningslinjer og kunne afholde DMJ sundhedsmæssigt forsvarligt bliver der henholdsvis et juniormesterskab for piger og drenge.

 

DMJ for piger løber af stablen den 3.-6. december 2020 i Greve, mens drengenes slag om juniormedaljer skal udkæmpes i Aarhus den 5.-8. december 2020.

 

Greve Svømmeklub har længe været udpeget som lokalarrangør af DMJ, og svømmeklubben har vist sig som en dygtig og engageret lokalarrangør hele vejen i processen. Tak for det og den store samarbejdsvillighed, som vi ligeledes har oplevet fra Greve Svømmehal og Greve Kommune.

 

Det danske juniormesterskab for drenge bliver afholdt i Aarhus Svømmestadion. Den lokale aftale er kommet på plads i rekordfart grundet stor velvillighed fra engagerede personer i AGF Svømning, Aarhus Svømmestadion og Aarhus Kommune. På under et døgn er alt kommet på plads, hvilket virkelig er godt gået taget den pressede situation i betragtning.

 

Thumbs Up! DM Junior 2020 bliver afholdt i henholdsvis Greve og Aarhus.

Foto: Michael Vieno / Patrick Kraemer

 

Mesterskabsfiler for de to stævner vil hurtigst muligt blive tilpasset på Svømmetider.

  • Direkte link til DM Junior Kortbane 2020 – Piger, klik her
  • Direkte link til DM Junior Kortbane 2020 – Drenge, klik her

 

Tilmeldingsfrister for DM & DMJ

Efter de annoncerede mesterskabsdatoer for DM og DMJ har vi valgt at udvide tilmeldingsfristerne til de to stævner. De nye frister er:

  • DMJ-K: 18. november 2020
  • DM-K: 25. november 2020

 

Læs også: Grønt lys – DM-K afholdes i Helsingør.

 

Vedrørende COVID-19

Hvad angår coronavirussens udvikling i samfundet, følger vi naturligvis situationen nøje. Særligt i de nordjyske kommuner der for øjeblikket er alvorligt ramt af coronavirussens mutation, der stammer fra mink.