0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Grønt lys: DM afholdes i december

04-11-2020

Efter stærkt samarbejde kan vi nu løfte sløret for, at DM-K afholdes i Helsingør.

Af: Klaus Bach Christensen

Så er det på plads! DM Kortbane 2020 afholdes i Helsingør fra den 14.-21. december. For at kunne afholde mesterskabet under de nuværende coronarestriktioner, kommer damesvømmerne til at konkurrere i periodens første fire dage, mens herresvømmerne konkurrerer i periodens sidste fire dage.

 

Invitationen til mesterskabet vil hurtigst muligt blive opdateret ligesom løbsprogrammet, der også skal tilpasses det nye stævnekoncept. Så snart de sidste detaljer er på plads, vil alle mesterskabsfiler naturligvis blive opdateret på Svømmetider, og vi vil kommunikere herom hurtigst muligt. Lokalarrangøren – Helsingør Svømmeklub – er dog allerede på plads med en aftale med Comwell Borupgaard, hvor overnatning og bespisning kan foregå på en sundhedsforsvarlig måde.

Alt information om mesterskaberne kan findes på Svømmetider under henholdsvis mesterskabet for damer og herrer.

 

Afholdelsen af danmarksmesterskabet er blevet en realitet på grund af en stærk fælles indsats fra Helsingør Svømmeklub, Helsingør Svømmehal og Helsingør Kommune. Mange stævnekoncepter er blevet vendt og drejet, og vi er nu alle kommet frem til et stævneformat, der lever op til de gældende coronarestriktioner, så alle kvalificerede svømmere kan konkurrere under sundhedsforsvarlige vilkår.

 

Så er det officielt. Til december skal der igen svømmes om DM-medaljer.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Der skal lyde en stor tak fra hele SvømmeDanmark til Helsingør Svømmehal og Helsingør Kommune for at stille faciliteter til rådighed, og ikke mindst Helsingør Svømmeklub som endnu engang stiller sig til rådighed som en kompetent stævnearrangør.

 

Seneste nyt om DMJ-K

Ambitionen er fortsat at afholde DM for juniorsvømmere i december. Status er den, at lokale aftaler endeligt skal lukkes, før et eventuelt mesterskabskoncept kan præsenteres. Vores lokalarrangører yder en enorm stor indsats for at imødekomme coronarestriktionerne, og der er fortsat en konstruktiv dialog mellem alle parter.

 

Der arbejdes umiddelbart på løsninger, som gør, at DMJ kan afholdes tidligere i december måned, så juniormesterskabet ikke kulminerer med DM.


 


Cookieindstillinger