0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømmetrænerlicens: Her er listen over trænere med godkendt licens

01-10-2020

Ansøgninger om godkendelse af trænerlicens er nu behandlet.

Af: Simon Brøgger Winther

Dags dato kan Dansk Svømmeunion offentliggøre listen over trænere med en svømmetrænerlicens gældende for 2021. Du kan se listen på Svømmetider ved at følge dette link.

 

Svømmetrænere med licens vil fra 2021 komme til at udgøre det fremtidige trænernetværk, som ud over at kunne være ansvarlige trænere ved danske mesterskaber (DÅM, DJM, DM) også vil blive indkaldt til trænernetværksmøder, have adgang til trænerværktøjskassen samt blive tilbudt spotkurser. Trænerlicensen og de deraf følgende muligheder, vil blive håndteret via Svømmetider, og det er derfor vigtigt. at du som træner sikrer dig, at din e-mailadresse og klubtilknytning er korrekt registreret i Svømmetider.

 

Såfremt at du (eller din klub) har fået en mail om, at du er blevet godkendt, men du ikke kan finde dit navn på listen, skyldes det, at du ikke har oprettet en profil på svømmetider.dk. Så snart du gør dette, kan vi tilføje dig til listen. Hvis der er andre problemer, bedes du skrive til traenerlicens@svoem.dk

 

Har du ikke fået søgt om en trænerlicens for 2021 endnu, kan det stadigvæk nås ved at skrive en ansøgning til traenerlicens@svoem.dk med dokumentation for uddannelsesniveau svarende til Årgangstræneruddannelsen (DIF-niveau 2).

Sidste frist for ansøgning er 1. december 2020.

 

Trænerlicensen er personlig og følger træneren. Den koster kr. 495,- pr. år, og beløbet vil blive faktureret den klub, som træneren er tilknyttet på Svømmetider og vil blive opkrævet hvert år i 4. kvartal.

 

Målet med trænerlicensen er at øge kvaliteten af den træning, som foregår i klubberne.

Foto: Dansk Svømmeunion.


Trænere, som har fuldført Årgangstræneruddannelsen efter 1/8 2019, får automatisk en trænerlicens og vil ikke blive faktureret for det første år.

Hvis du vil vide mere om trænerlicens kan det findes her.


 


Cookieindstillinger