0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kom gratis på Rema 1000 AquaCamp i Haslev Svømmeklub

07-07-2020

Bevilling til Haslev Svømmeklub gør det gratis at deltage i svømmeklubbens svømmecamps.

Af: Klaus Bach Christensen

Haslev Svømmeklub har fået bevilliget midler fra sommerpakken, der giver børn og unge mulighed for at blive en del af foreningslivets fællesskab ovenpå den lange corona-lockdown. Susanne Schultz, der er svømmeskoleleder i Haslev Svømmeklub, glæder sig over bevillingen, som har stor betydning for den sjællandske svømmeklub.

 

- Normalt er vores Rema 1000 AquaCamps fyldte med 50 deltagere pr. uge, hvilket er vores maksimum. Denne sommer har vi dog haft svært ved at fylde holdene på grund af coronavirussen. Kommunens bevilling gør det både muligt at give gratis adgang til børnene og øge deltagerkapaciteten til 60. Så hvad der så sort ud endte med at blive rigtig godt, siger Susanne Schultz.

 

Haslev Svømmeklub havde ellers forsøgt at reklamere for sine Rema 1000 AquaCamps i uge 27 og 32 efter alle kunstens regler med digitale og trykte annoncer. Derfor kom tilskuddet fra Faxe Kommune endnu mere belejligt.

 

- Det er fantastisk at slutte af på den her måde ovenpå en hård tid. 70% af denne sommers deltagere har ikke tidligere været medlem i svømmeklubben, så vi ser et stort rekrutteringspotentiale frem mod den kommende sæson, siger Susanne Schultz.

 

Deltagere på Rema 1000 AquaCamp uge 27, 2020.

Foto: Haslev Svømmeklub

 

Læs også: Sommerpakke skaber glæde i Ikast Svømmeklub.

 

En af årsagerne til, at tilslutningen til sommerens svømmecamps ikke har været så stor som tidligere år, skyldes ifølge svømmeskolelederen den forståelige usikkerhed, som coronavirussen og dens smitte har skabt. Susanne Schultz hæfter sig dog ved, at der nu er klarhed over de spørgsmål.

 

- Vi ved nu, at coronavirussen ikke smitter i vandet, og vi tager vores forholdsregler, når vi er på kanten og i omklædningsrummene. Vi har et stærkt samarbejde med Haslev Svømmehal og svømmehallens personale, som løbende rengør overflader og kontaktflader, siger Susanne Schultz og uddyber.

 

- Så man kan trygt og sikkert melde sine børn og sig selv til den kommende sæson i Haslev Svømmeklub.

 

Deltagere på Rema 1000 AquaCamp uge 27, 2020.

Foto: Haslev Svømmeklub.

 

Se mere om Haslev Svømmeklub her.