0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sommerpakke skaber glæde i Ikast Svømmeklub

21-06-2020

Kommunerne har fået 200 millioner kroner, som skal bruges på sommeraktiviteter.

Af: Klaus Bach Christensen

Coronakrisen har haft store konsekvenser for foreningslivet, hvor især børn og unge har været isolerede. Tidligere på ugen vedtog et bredt flertal i Folketinget en sommerpakke på 200 millioner kroner, som skal være med til at give netop børn og unge mulighed for at blive en del af foreningslivets fællesskab igen.

 

Ikast Svømmeklub er en af de klubber, som allerede har kontaktet kommunen med henblik på at tilbyde flere sommeraktiviteter for kommunens børn og unge, end de allerede planlagte.

 

- Vores tætte samarbejdspartner Ikast Svømmecenter blev for få dage siden gjort opmærksom på, at det er muligt at søge midler hos kommunen med henblik på at tilbyde aktiviteter for børn og unge, fortæller cheftræner i Ikast Svømmeklub Jens Bertelsen.

 

Den opfordring har svømmeklubben taget action på, og netop nu af Ikast Svømmeklub i gang med at oprette endnu en AquaCamp i uge 31.

 

- Ambitionen er, at vi som forening skal tilbyde forskellige aktiviteter for børn og unge, som normalt ikke har fritidsaktiviteter at gå til. I den forbindelse er vi med kommunen blevet enige om, at vores AquaCamp er et ideelt koncept, da det er skræddersyet til målgruppen og prøvet med stor succes flere gange, siger Jens Bertelsen.

 

Din svømmeklub kan også nå at afholde AquaCamps. Klik her og læs hvordan.

Foto: Jesper Wesley.

 

Afholdelsen af AquaCampen bliver et samarbejde mellem Ikast-Brande Kommune, Ikast Idrætscenter og Ikast Svømmeklub. Svømmeklubbens cheftræner glæder sig over det kommunale samarbejde, som skaber en tættere kontakt mellem de tre parter.

 

Derudover hæfter Jens Bertelsen sig ved, at deltagere på svømmeklubbens AquaCamps ikke nødvendigvis er medlemmer, hvilket giver grundlag for rekruttering af nye medlemmer.

 

- Samarbejdet med kommunen gør, at vi kan sende invitationer ud via ungdomsskolerne og derved give tilbuddet til nogle, som måske ikke har kendskab til os i forvejen. Forhåbentlig giver vi deltagerne en så god oplevelse, at de får øjnene op for svømmeklubben og melder sig ind efterfølgende, siger Jens Bertelsen og uddyber.

 

- Derudover har vi kontaktet Michael Iwersen fra TrygFonden Kystlivredning med henblik på at integrere deres udstyr og materiale omkring livredning og badesikkerhed, da det passer til vores ønske om at udbrede kendskabet til svømning samt livredning.

 

Hvordan Dansk Svømmeunion kan hjælpe din klub med at søge midler til afholdelse af sommeraktiviteter, kan du læse mere om her


 


Cookieindstillinger