0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Julie Kepp Jensen hædret med Talentprisen 2018 lørdag ved Danish Open

14-04-2018

Der var store klapsalver i Bellahøj Svømmestadion da Talentprisen blev tildelt den 18-årige svømmer.

Af: Nora Thomsen

Forud for lørdagens finaleafsnit ved Danish Open 2018 var der afsat tid til at overrække Talentprisen 2018. En ærefuld pris, der hvert år går til en atlet, som har vist stor fremgang og sportslig udvikling i de(t) forgangne år i sin disciplin, og som vurderes at have potentialet til at opnå internationale resultater på seniorniveau.

Blandt fem indstillinger var et fagligt udvalg enige om at pege på Julie Kepp Jensen som en meget værdig modtager af Talentprisen 2018. Her lyder det i motivationen blandt andet:

- Julies stadige udvikling og høje niveau gennem juniorårene og flotte resultater på seniorniveau fra december måneds EM-kortbane (med en 4. plads i 50 m rygsvømning som det mest bemærkelsesværdige resultat) understreger potentialet for en karriere på højeste seniorniveau i de kommende år.

Julie Kepp Jensen tog smilende og glad i mod den flotte hæder og takkede for prisen, som inkluderer en flot bronzestatuette og blomster.

- Wow…den pris er jeg meget glad for. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg er meget glad for, at I er nogle, som mente, at jeg skulle have den. Stor tak for den, lød Julie Kepp Jensens spontane tak overfor det propfyldte svømmestadion.

 


Julie Kepp Jensen med buket og bronzestatuette i selskab med Dansk Svømmeunions næstformand, Jes Gydesen (th), og Dansk Svømmetræner Sammenslutnings formand, René Thomsen (tv). Copyright: Jesper Nielsen - STTFOTO. 

Julie Kepp Jensen svømmer til daglig hos JGI/A6 (Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening og herunder startfællesskabet A6-Swim, som er et startfællesskab mellem førnævnte JGI samt Laksen i Ølstykke og SLSK Slangerup).
Hendes daglige træner, Jon Langberg, blev fredag hædret ved Danish Open med titlen som Årets Årgangs-/Juniortræner 2018, hvilket i høj grad skyldes det flotte arbejde og de overbevisende resultater opnået sammen med netop Julie Kepp Jensen.
 

Talentprisen overrækkes hvert år i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning.

Se de tidligere års modtagere af prisen her

 

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 






Cookieindstillinger