0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Slagelse tog også pokalen i vandpolo

08-12-2012

FREM blev slået af de danske mestre fra Sjælland

Af: Lars Lyster

Slagelse vandpolo vandt sikkert årets pokalfinale over FREM fra Odense.

Lystrup fik trediepladsen, efter at Hovedstadens Svømmeklub (HSK) desværre meldte afbud til bronzekampen.

 

Slagelse vs. FREM 17-9 (3-1, 5-4, 4-2, 5-2)

Målscorere for Slagelse: Kjertan Lyster 4, Aslak Lyster 3, Kevin Sørensen, Emil Hansen, Esben Hansen og Kim Jensen 2 mål hver, Mikael Bagenkop og Phillip Jensen 1 mål hver.

Målscorere for FREM: Cristopher Carsen og Michael Harder 3 mål hver, Carlos Azicviedo, Anders Jacobsen og Tibor Czeh 1 mål hver.

 

Slagelse pokalmestre 2012Slagelse vandt sikkert årets pokalfinale over FREM 17-9 efter en kamp hvor Slagelse straks tog føringen og selvom FREM flere gange reducerede føringen til et eller 2 mål var der aldrig tvivl om udfaldet. Halvvejs førte Slagelse 8-5, men efter sidebytte satte Slagelse tingene på plads og lagde sikker afstand til modstanderne.

 

Finalen blev afviklet i Odense Universitets Svømmehal, lørdag den 8. december.

 

Selvom om Slagelse ikke har trænet helt så meget siden de deltog i først kvalifikation til Champions league og senere Euro CUP var det tydeligt, at spillerne ville vise at det ikke er en enlig svale, at de først vandt pokalturneringen og senere DM sidste sæson.

De mødte et FREM hold, som selvom de er i gang med en stor udskiftning af spillere viste flere gode takter, som tyder godt for fremtiden.

 

Slagelse var som altid godt svømmende, men særlig bemærkes deres overtalsspil, som er blevet væsentlig forbedret, hvor de flere gange fuldstændig udspillede FREM’erne og scorede flotte mål.

Slagelse har også nye spillere på vej. Phillip Jensen scorede sit første mål i en betydningsfuld kamp for Slagelse første hold.

 

Flere vandpolonyheder


 


Cookieindstillinger