0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Når der er overskud til at gøre en forskel

23-11-2012

Vandpolospillerne Aske, Fup, Thorkild, Anton, Alexander, Dicte, Emma, Elizabeth og Christoffer fra FREM svømmede for velgørenhed.


 

Vores forening er 100 % baseret på frivillige, men der er ikke ensbetydende med, at vi ikke har overskud til at tænke lidt større.  Derfor afholdt Svømmeklubben FREM sponsorstævne lørdag den 17. november 2012. Klubbens vandpolospillere var sammen med klubbens svømmere og udspringere med til, at svømme penge ind til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense.

 

Der blev svømmet 96.440 meter og indsamlet 51.000 kr. til Børne- og Ungdomspsykiatrien.

 

Hvorfor?

Fordi psykiatrien og det store arbejde, Børne- og Ungdomspsykiatri Odense gør, tit og ofte bliver overset, indtil den dag vi selv eller nogen af vores nærmeste får brug for dem. Det ville svømmeklubben FREM gerne gøre noget ved, og med stævnet håber vi, at vi dels har skabt noget mere synlighed om Børne- og Ungdomspsykiatri Odenses store arbejde, dels har vist vores medlemmer og pårørende, at vores klub er mere end bare vandkamp, men også en klub med stærke værdier – En klub, der ønsker at tage ansvar og gøre en forskel. Værdier  vi ønsker, skal præge vores arbejde med de børn og unge, der vælger at spille vandpolo i FREM.

Velgørenhed skaber engagement og styrker fællesskabet på en måde, som er uvurderlig. Vi ville gerne give vores medlemmer muligheden for at være med og gøre en forskel for dem, der af den ene eller anden grund ikke har de samme muligheder.

Vandpolo er en holdsport, netop derfor er fællesskab en vigtig brik, alle er nødt til at forstå at de er en del af noget større, ingen kan på egen hånd vinde vandpolokampe. Det er derfor af største betydning at vi i klubben skaber et godt miljø, der fremelsker fællesskabet.

 

Se indslag fra TV2-Fyn: http://www.tv2fyn.dk/article/381629?autoplay=1&video_id=56808Flere vandpolonyheder


 


Cookieindstillinger