0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Klar parat til åbent vand sæsonen

22-06-2012

Fuldt hus ved open water testevent ved Amager Strand


120 deltagere mødte onsdag den 20. juni spændte op til open water testevent ved Det Maritime Ungdomshus ved Amager Strand.

Testeventen var arrangeret i samarbejde med Politiken og havde til formål at give tips og undervisning i åbent vand svømningens mange facetter op mod åbent vand arrangementerne henover sommeren, heriblandt Christiansborg Rundt som afholdes lørdag den 25. august. Læs mere om Dansk Svømmeunions åbent vand arrangmenter her.
For flere af de fremmødte var det deres første bekendtskab med åbent vand svømning, mens andre havde mere rutine. Uanset udgangsniveau var der udfordringer og nye in put til alle.

 

        

Foto: Søren Arildsen 

 

Eventen startede ud med to foredrag; ét af Ellen Garne, kvinden bag sitet swimout.dk, og ét af Jacob Carstensen, tidligere verdensmester i svømning samt rutineret åbent vand-svømmer. De to supplerede hinandens foredrag og gav forsamlingen lidt at tænke over – både med hensyn til udstyr, omgivelser og den mere tekniske del. Hold øje med SvømmeSport de næste par dage, og læs alle de tips, som Jacob og Ellen gav videre.

Efter teorioplæggene stod den på et koldt gys i havneområdet ud for det Maritime Ungdomshus. Vandtemperaturen målte 15 grader, men med det rette udstyr og lidt hjælp fra vejrguderne, formåede de fleste deltagere at holde varmen i den 1 times lange svømmeundervisning forestået af seks veloplagte instruktører.

 

Foto: Caroline Kleemann

 

Dansk Svømmeunion siger tak til Det Maritime Ungdomshus for at lægge lokaler og "vand" til arrangementet, samt TYR Danmark for udlån af våddragter.

 

For yderligere info, kontakt:

Caroline Kleemann, Dansk Svømmeunion, tlf: 2916 0423, ck@svoem.dk