0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Leder netværks- og inspirationsaften den 1. oktober

22-09-2008
Hent inspiration og skab netværk.

Af: 109

Dansk Svømmeunions regionsudvalg Nordsjælland og Sydsjælland inviterer til efterårets netværksmøde for ledere i svømmeklubber.
  
Temaet for mødet vil være:

Træneransættelser – hvordan tiltrækker vi ansøgere - også udenlandske

Indlæg ved svømmeleder Claus Lyder og formand Jan Urban Hansen fra KVIK Kastrup, samt sportschef Jan Hansen og formand Lars Warm, Køge Svømmeklub. Begge klubber har i sommers ansat en udenlandsk træner udvalgt blandt en meget stor ansøgerskare. Der berettes om den spændende proces lige fra stillingsopslag, over interview til ”kom-godt-i-gang-i-Danmark”.

Hollænderen Jarbas in den Bosch, der netop er tiltrådt som elitetræner i Køge Svømmeklub, fortæller dernæst lidt om hans baggrund og hvorfor han vendte blikket mod Danmark, samt om hans indtryk af dansk klubsvømning. Dette indlæg vil være på engelsk.
 
Kom og hør nærmere om hvorledes det er lykkedes at få ansøgere fra 25 forskellige lande. Måske er det ikke realistisk med så store ”armbevægelser” for dig og din svømmeklub, men du vil også kunne få mindre idéer med hjem, som du vil kunne bruge i udviklingen af din klub.

Under mødet serveres en let anretning, og der vil være tid til snak på tværs af bordene for erfarings- og idéudveksling om klubledelse – kort sagt en god mulighed for at danne netværk.
 
Gå ikke glip af denne spændende aften. Deltagerne ved første inspirations- og netværksmøde i foråret var meget begejstrede.

Dato og tidspunkt: Onsdag d. 1. oktober 2008 kl. 18.00-22.00

Sted: Køge Svømmeklub, Scheelsvej 2A, 4681 Herfølge

Tilmelding: Senest mandag d. 29.09.08. Deltagelse er gratis. Tilmelding her.


 


 


Cookieindstillinger