0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ottesen sætter verdensrekord i disciplinen 50 m tørsvømning

23-10-2013


Den danske svømmedarling og VM-guldvinder, Jeanette Ottesen Gray, kan nu også kalde sig Europamester i tørsvømning forud for decembers EM i svømning i Jyske Bank BOXEN.


Den fantastiske rekordpræstation kommer som en stor overraskelse for svømmeren selv, der udtaler:
- Jeg er fuldstændig mundlam. Tom for ord. Overvældet. Det er større end alt andet, lyder det med utilsløret begejstring og stolthed fra Jeanette Ottesen Gray, som ved sommerens VM i Barcelona svømmede sig til VM-titlen i 50 meter butterfly, og som netop nu i disse dage har vundet fire guldmedaljer og fire bronzemedaljer til World Cup i Dubai og Doha.

 

Nu kan Jeanette Ottesen Gray føje endnu et par titler til rækken – nemlig Europamester og verdensrekordindehaver i disciplinen 50 m tørsvømning.

 

Finalens kraftpræstation kan fra i dag ses på www.herning2013.com, www.facebook.com/EMsvomning2013, www.svoem.dk og på www.youtube.com/watch?v=AlvFs9_f8Ow som optakt til decembers Europamesterskaber i svømning, der for første gang finder sted i Danmark.

 

Og fra næste uge vil S-togspassagerer og rejsende på alle Arrivas stationer også møde den lille film, der med et blink i øjet opfordrer danskerne til ikke at snyde sig selv for oplevelsen af at bakke op om det største og stærkeste danske svømmelandshold nogensinde.

 

Den to minutter lange video-sekvens er optaget på det knastørre betongulv i Jyske Bank BOXEN i Herning, som danner ramme om svømmefesten, og hvor to bassiner med i alt 2,4 millioner liter vand bliver opbygget for at skabe den perfekte ramme for de sportslige præstationer for godt 600 svømmere fra 41 nationer.

 

Med mindre end to måneder til Europamesterskaberne har billetsalget for længst rundet 11.000 solgte billetter til de fire svømmedage i Jyske Bank BOXEN. Billetter kan købes på www.billetnet.dk/swimming

 

EM-forberedelserne kan også følges via www.herning2013.com og www.facebook.com/EMsvomning2013.

EM i svømning arrangeres i samarbejde mellem Sport Event Denmark, Herning Kommune, Herning Svømmeklub og Dansk Svømmeunion.