0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny træner til konkurrenceafdelingen i Furesø Svømmeklub

05-07-2024

Kim Skou Hansen er ny træner i Furesø Svømmeklub og starter pr. 1. august 2024.

Af: Furesø Svømmeklub

Furesø Svømmeklub er glade for at kunne præsentere Kim Skou Hansen som ny træner i Furesøs konkurrenceafdeling.

 

Et år efter fusionen mellem Farum Svømmeklub og Værløse Svømmeklub har bestyrelsen gennemført en strategisk tilpasning af organisationen med en mere decentral struktur og en styrket trænerfunktion.

 

I den forbindelse har Furesø svømmeklub søgt efter en trænerprofil, der kunne indgå som stærkt supplement til det øvrige trænerteam, som har lyst til at lægge mange timer på kanten og motiveres af samspillet med og udviklingen af den enkelte svømmer og samtidig har lyst til at arbejde med det gode hold- og klubfællesskab.

 

”Vi er meget stolte over at kunne lokke en kapacitet som Kim til Furesø Svømmeklub. Kim kommer direkte fra en god stilling som cheftræner i VG17, som ligeledes har været gennem en fusion for nogle år siden.  Med sin lange erfaring indenfor svømmesporten og sin tilgang til trænerarbejdet, er vi sikre på, at Kims indsats bliver meget værdifuld for Furesø Svømmeklub, og vi ser frem til at starte samarbejdet op efter sommer,” fortæller formand Steen Lærke Nielsen.

 

Kim Skou Hansen kommer med 20 års erfaring og senest fra en stilling som cheftræner i VG17 og med erfaring fra blandt andet Hillerød og Frederiksværk.

 

”I Furesø Svømmeklub får jeg mulighed for at lægge alle mine kræfter og bruge min energi i arbejdet med svømmerne og deres udvikling, og det passer mig rigtig godt at være meget på kanten. Jeg ser meget frem til at blive en del af teamet i Furesø Svømmeklub og arbejde med klubben og svømmerne. Jeg kommer til at indgå i et stærkt team med mange forskellige kompetencer, og jeg tror meget på, at vores forskellighed bliver vores styrke, og jeg gælder mig til at starte op efter sommer,” siger Kim. 

 

Kim Skou Hansen starter pr. 1. august 2024.


 


Cookieindstillinger