0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

SvømDanmark bliver en del af Skole OL igen

31-05-2024

Landets 4. og 5.-klasser kan dyste i holdkapper med inspiration fra svømning, vandpolo og livredning, når Skole OL løber af stablen i 2025.

Af: Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent. Foto: Lars Møller, Skole OL i 2017

Elever i 4.-5. klasse kan nu igen få lov at hoppe ud i svømmebassinerne, når SvømDanmark og DIF Skole OL på ny samarbejder om at få en masse elever i vandet. De kommer til at dyste i forskellige holdkapper med inspiration fra både svømning, vandpolo og livredning.

 

“I SvømDanmark arbejder vi for, at alle oplever glæde, fællesskab og tryghed ved bevægelse i og omkring vand. DIF Skole OL er en oplagt mulighed for at præsentere en masse skoleelever for mulighederne ved at bevæge sig i vand, og derfor har det været nemt for os at tage valget om at være med igen. Vi har tidligere været en del af DIF Skole OL med stor succes og fik mange glade skoleelever i bassinerne rundt om i hele landet. Det ser vi frem til igen at være en del af,” siger udviklingskonsulent Mads Nørgaard Andersen.

 

DIF Skole OL er et årligt tilbagevendende koncept, hvor 40.000 elever prøver en række forskellige sportsgrene af i mere end 100 lokale foreninger. Lokalt kan klasserne kvalificere sig til det store finalestævne, der finder sted i juni hvert år, hvor skoler fra hele landet mødes.

 

Klubberne er også en del af DIF Skole OL

SvømDanmark har tidligere været en del af DIF Skole OL sammen med flere svømmeklubber, som afviklede en eller flere stævnedage for kommunens skoler.

 

Nogle klubber anvendte stævnerne til at præsentere svømmeklubben fra dens bedst side, komme i tættere dialog med kommunen og skolerne, og de gav eleverne en fantastisk oplevelse med vandaktiviteter i forskellige former. Andre klubber er allerede involveret i skolernes svømmeundervisning og brugte DIF Skole OL som et mål i undervisningen og afslutningen på undervisningsforløb.

 

SvømDanmark glæder sig til at præsentere jer for mere om DIF Skole OL snarligt.

 

Har I som klub interesse i at høre mere, eller er I allerede klar til at være med til Skole OL, så kontakt gerne Mads Nørgaard Andersen (Mail: mna@svoem.dk – Mobil: 61147797). 


 


Cookieindstillinger