0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub præsenterer ny klubmanager

27-05-2024

Ny klubmanager er Mads Claussen, der tiltræder den sjællandske klub pr. 15. juni.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Pressemeddelelse udsendt af Køge Svømmeklub 26. maj 2024.

 

Køge Svømmeklub er stolte over at offentliggøre, at Mads Claussen per 15. juni indtræder i en ny rolle som

klubmanager.

 

Ansættelsen af Mads Claussen er en del af klubbens strategi om at styrke samspillet mellem breddeafdelingen og konkurrenceafdelingen og at udvikle vandtilbuddene for klubbens medlemmer i såvel svømmeskolen som konkurrenceafdelingen.

 

I rollen som klubmanager vil Mads Claussen stå i spidsen for at udvikle klubbens sportslige resultater i samarbejde med trænerteamet og p+ samme tid være med til at skabe de bedste rammer for, at klubbens medarbejdere og medlemmer trives i hverdagen i klubben.

 

Foto: Køge Svømmeklub.

 

”Vi er utrolig stolte af at få en kapacitet som Mads Claussen som Klubmanager i Køge Svømmeklub. Han har skabt nogle fantastiske resultater i sine tidligere ansættelser og har derudover et stort fokus på det enkelte menneske og på at skabe de bedste rammer for, at såvel medarbejdere som medlemmer trives. Det tror vi på er helt afgørende for at skabe gode sportslige resultater så vi glæder os meget til at byde Mads velkommen,” udtaler Heidi Deleuran, bestyrelsesformand i Køge Svømmeklub.

 

Mads Claussen har i hele sit arbejdsliv arbejdet med udvikling af mennesker som svømmetræner, klubchef og coach. I Mads Claussen får Køge Svømmeklub derfor en klubmanager med stor erfaring og et solidt fundament i ledelse, organisering og daglig drift af en sportsklub gennem sine tidligere ansættelser.

 

Sideløbende har Mads Claussen taget flere NLP-uddannelser og certificeringer og arbejdet som coach med særligt fokus på coaching af sportstrænere.

 

”Jeg brænder for at skabe gode rammer og trivsel for medlemmerne samt at opbygge et engageret og motiveret team af medarbejdere og frivillige. Samarbejde er en grundværdi for mig og jeg har altid det udgangspunkt at jo bedre samarbejder vi kan skabe jo bedre går tingene omkring os. Jeg glæder mig til at bringe min erfaring og kompetencer i spil i Køge Svømmeklub og til at bidrage til den positive udvikling i klubben sammen med resten af teamet, de frivillige og bestyrelsen” siger Mads Claussen.


 


Cookieindstillinger