0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rise and shine: Vil du være en del af svømmesportens Next Generation Coaches?

25-04-2024

Next Gen er for ambitiøse trænere, som vil være med til at udvikle og styrke dansk svømmesport. Ansøg allerede nu om en af de eftertragtede pladser.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Sammen med Team Danmark er vi i SvømDanmark nu klar til løfte sløret for Next Generation Coaches (i daglig tale Next Gen). Det er et udviklingsprogram for forandringsparate og forandringsvillige trænere, der som rollemodeller og kulturbærere skal øge sammenhængskræften på tværs af dansk svømmesport og være med til at præge udviklingen på Internationalt High Performance-niveau. 

 

Next Gen understøtter og accelererer din udvikling som træner og leder. Fra day one vil programmet understøtte dit daglige træningsmiljø og være med til at udvikle dine atleter og din klub i en positiv retning. 

 

Lyder det som noget for dig? 

Så læs mere og ansøg allerede nu om en af de eftertragtede pladser.

 

”Dansk svømmesport har et kæmpe potentiale af atleter, der aspirerer til det højeste internationale niveau. For at kunne forløse potentialet og kontinuerligt levere resultater på det højeste internationale niveau på såvel herre- som kvindesiden, har vi brug for den næste generation af dygtige trænere, der kan indhente, dele og implementere den nyeste viden, som kan forløse det store potentiale kontinuerligt over de kommende år,” siger High Performance Advisor i SvømDanmark, Lars Robl.

 

Ansøg allerede nu om en af de eftertragtede pladser og bliv en del af udviklingsprogrammet Next Gen - klik her.

Foto: SvømDanmark.

 

Der optages seks til otte trænere. For at komme i betragtning skal du have erfaring i rollen som træner på højere konkurrenceniveau. Derudover skal du have lyst til at være forandringsagent og vidensdele den nyeste viden om International High Performance på tværs af hele dansk svømmesport. 

 

Der er ansøgningsfrist onsdag den 15. maj 2024. 

 

Har du eller din klub spørgsmål til uddannelsen, kontakt da vores High Performance Advisor, Lars Robl, på: mobil: +4523491669 eller e-mail: lch@svoem.dk

 

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og din klubs anbefaling. 


 


Cookieindstillinger