0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nu gælder det runde to af Danmarks Vandpolo Liga

16-01-2024

Få overblikket over næste fase af Danmarks Vandpolo Liga her.

Af: Damjan Kovac-Zrakic, dansk vandpolo

 

Den 1. September 2023 blev Danmarks Vandpolo Liga (DVL) introduceret. Siden har 13 danske hold krydset klinger i et indledende gruppespil i henholdsvis øst og vest, hvilket har skabt muligheder for flere og mere krævende kampe samt anledning til nye forbindelser på tværs af foreninger.

 

Nu er grundspillet afgjort og tiden kommet, hvor de to højest rangerede hold fra hver konference skal stå ansigt til ansigt for at afgøre, hvilke hold der skal mødes i de kommende DVL semifinaler.

 

Holdene som er videre til ligaens anden runde er Kvik Vandpolo, SSK waterpolo, FREM Waterpolo og Tommerup Water Polo. Mod sommeren 2024 skal de fire mandskaber spille om liga- og mesterskabsguld, mens de resterende 9 hold står overfor et spændende slutspil i 2. Div.

 

Vandpolo Danmark vil pointere, at DVL i denne sæson fungerer som en testturnering. Dette betyder, at ligaen bliver anvendt som et eksperimentelt format for at vurdere forskellige aspekter af spillet og turneringsstrukturen samt inkludere flest mulige foreninger med hold i herrerækken.

 

Efter sæsonens afslutning vil bestyrelsen i samarbejde med de deltagende foreninger foretage evalueringer af, hvordan tingene forløb. Disse evalueringer vil fokusere på forskellige elementer som spillets regler, turneringsformatet, og holdenes engagement.

 

På baggrund af disse evalueringer vil der forekomme ændringer til ligaens format og regler for den kommende sæson 2024/2025. Formålet med disse ændringer er at samle og løfte vandpolosporten i Danmark, både i forhold til konkurrence og spilleroplevelse.

 

Følg med på Vandpolo Danmark, når vi inden længe annoncerer kampene for en spændende DVL runde to.


 


Cookieindstillinger