0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Speedo Danmark og SvømDanmark giver hinanden håndslag på stort og langvarigt partnerskab

27-10-2023

Et succesfuldt VM-samarbejde baner vejen for den nye sponsoraftale.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Læs den udsendte pressemeddelelse her. Subscribe og gå aldrig glip af store vandsportsnyheder.

 

Iført racecaps og badehætter fra Speedo kvalificerede tre danske svømmestjerner sig til de olympiske lege under VM i Japan i sommer. Storytelling, tusindvis af eksponeringer og masser af kliks har banet vejen for, at dansk svømmesports største profiler – og nu også next generation – fortsætter med at konkurrere i badehætter fra det verdensførende vandsportsbrand. 

 

”SvømDanmarks landshold rummer nogle spændende atleter med stærke personligheder og værdisæt, der matcher Speedo-brandet. Under VM formåede SvømDanmark at fortælle fængende fortællinger, bringe vores virksomhed i spil overfor vores målgruppe og give os stor national og international eksponering. Det er vi svært tilfredse med, og vi har derfor ønsket at gøre vores partnerskab permanent og udvide det til at dække alle svømmelandshold,” siger Henriette Kobel Bugge, Country Manager hos Speedo Danmark. 

 

På motions- og breddeniveau har Speedo Danmark og SvømDanmark længe udgjort en stærk duo. Blandt andet leverer Speedo badehætter til vores store åbent vand-svømmeevent, TrygFonden Christiansborg Rundt, der har flere tusinde deltagere fra ind- og udland.  

 

”Vi ønsker at være en attraktiv samarbejdspartner, der kan bringe merværdi til vores sponsorer og skabe synergier mellem deres brand og forretning samt vores aktiviteter. At vi så kan lykkes med at vækste et i forvejen stærkt samarbejde med Speedo til et endnu højere niveau, er jeg stolt af og glad for på organisationens vegne,” siger Allan Nyhus, direktør i SvømDanmark.  

 

De første landshold, der kommer til at race iført Speedos racecaps og badehætter, bliver de kvalificerede svømmere til europamesterskaberne og de nordiske mesterskaber. Begge mesterskaber finder sted til december. 

 

SVØM-webshop udvides med kvalitetsprodukter 

Officielt SvømDanmark-tøj og landsholdstøj fra CRAFT samt svømmeudstyr fra Speedo har i en længere periode været tilgængelig for udøvere på tværs af vores discipliner og vandsportsfans i vores webshop. Det nyslåede samarbejde med Speedo kommer til drypvis at øge sortimentet. 

 

”Interessen for vores produkter og sommerens VM-pakke har været overraskende stor. Derfor kommer vi nu til at kigge nærmere på andre Speedo-produkter til f.eks. gravide og tilføje dem til vores webshop. Som medlemsorganisation skal vi kunne stå 100% på mål for de produkter, der sælges i vores webshop,” siger Allan Nyhus. 

 

SvømDanmarks webshop drives af vores samarbejdspartner SwimKing – leverandør af svømmeudstyr og klubtøj til danske svømmeklubber. 

 


 


Cookieindstillinger