0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Deltagerrekord: REMA 1000 AquaCamp hitter som aldrig før

24-10-2023

SvømDanmarks feriekoncept for børn og unge stiger og stiger i popularitet.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Læs den udsendte pressemeddelelse her.

 

Er du til plask og leg, er det svært at sige ferie uden også at sige REMA 1000 AquaCamp. Alene i forrige uges efterårsferie deltog imponerende 318 børn og unge i en AquaCamp på tværs af Danmark. Det højeste deltagerantal nogensinde i en af årets korte ferieuger.

 

I hele kalenderåret har 6.390 børn og unge deltaget i en eller flere REMA 1000 AquaCamps. En deltagerstigning på 227 svarende til 3,7 procent sammenlignet med 2022, som var det tidligere rekordår.

 

Projektleder for REMA 1000 AquaCamp i SvømDanmark, Mathilde Riis, er derfor også hurtig til at lykønske organisationens medlemsklubber.

 

”Deltagerrekorden er et resultatet af vores foreningers engagement og lyst til hele tiden at udvikle konceptet. Stort tillykke og tak til alle, der har afholdt en eller flere feriecamps i løbet af året.”

 

Årets ferier satte også rekord for både deltagende klubber og antal camps. I år var 61 forskellige klubber en del af det succesfulde koncept og udbød intet mindre end 157 camps.

 

”Det begejstrer mig at se, hvordan REMA 1000 AquaCamp år for år bliver en større og større del af foreningernes aktivitetskalender. For det første fordi klubbernes feriecamps lærer tusindvis af børn og unge livsvigtige færdigheder såsom at kunne begå sig trygt i og omkring vand. For det andet fordi deltagerne får uforglemmelige ferieminder sammen med andre, der er lige så glade for vand, som de selv er. For det tredje fordi REMA 1000 AquaCamp styrker sammenholdet internt i klubben på tværs af medlemmer og instruktører og er med til at rekruttere nye medlemmer,” siger Mathilde Riis.

 

SvømDanmarks AquaCamps hitter som aldrig før takket være vores medlemsklubber.

Foto: SvømDanmark.

 

Allerede nu kan din forening planlægge og oprette REMA 1000 AquaCamps i 2024. Der er både åbent for tilmelding til feriecamps i vinter-, påske-, sommer- og efterårsferien. Opret camps og læs mere her.

 

Sponsorer gør AquaCamps sjovere
I SvømDanmark er vi taknemmelige for sponsoropbakningen og den økonomiske støtte, vores REMA 1000 AquaCamp modtager. Goodie-bags med mad og drikke, svømmebriller, farveblyanter, aktivitetsbøger, tasker og rabatkoder er meget eftertragtede og populære blandt børnene.

I år har vi samarbejdet med følgende virksomheder, der alle er med til at give børn og unge uforglemmelige ferieminder:

  • REMA 1000: Navnesponsor, hovedsponsorat, drikkedunk, myslibarer, frugt og saftevand
  • Arena Danmark: Briller, badehætter og rabatkode til deres webshop
  • NordeaFonden: Tasker
  • Staedtler: Farveblyanter
  • Trygfonden: Aktivitetshæfte og baderådsfoldere

 

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan støtte, og hvad REMA 1000 AquaCamp kan tilbyde din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag, og lad os starte en dialog – klik her.

 

Kort om det populære feriekoncept

REMA 1000 AquaCamp er feriecamps for børn og unge i alderen 7-12 år. Det overordnede formål er at give nye og øvede svømmere en oplevelsesrig og lærerig ferie med et inkluderende fællesskab i og omkring vand.

 

Det er SvømDanmarks foreninger, der afholder de enkelte REMA 1000 AquaCamps. De får udleveret materiale med konkrete lege og aktiviteter samt gode råd om planlægning og afvikling.

 

Alle deltagere modtager goodie-bags fra sponsorerne bag eventet f.eks. svømmeudstyr, forplejning samt underholdningsmateriale, såsom bøger og farveblyanter.

 


 


Cookieindstillinger