0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svøm så langt du kan – helt gratis – til Den Store Svømmedag

06-10-2023

33 svømmeklubber inviterer alle og enhver indenfor i kampen om at have det bassin, hvor der er svømmet flest banelængder eller har været flest personer i vandet.

Af: Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent

Søndag d. 8. oktober inviterer 33 svømmehaller og svømmeklubber i Danmark inkl. en svømmehal i Grønland indenfor til Den Store Svømmedag. Det er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed og har det skønne formål at få så mange svømmeglade mennesker som muligt en tur i den lokale svømmehal.

 

Som deltager på dagen hjælper du arrangementsstedet på vej mod mulige præmier i tre kategorier.

 

SvømDanmark opfordrer til, at så mange som muligt vil kigge forbi et af de 33 arrangementssteder og nyde en sjov stund i samvær med svømmehallens øvrige besøgende − og på denne måde støtte svømmeklubben og svømmehallen.

 

Se hvor og hvornår Den Store Svømmedag afholdes her.

 

Alle er velkomne denne dag – unge som ældre, store som små. Det eneste krav er, at du kan svømme. Du bestemmer selv, hvor mange meter du vil svømme. Som tak for din deltagelse, vil du modtage et flot diplom.

 

Hjælp din lokale svømmeklub og -hal med at vinde attraktive præmier

Der er flotte præmier til arrangementsstederne, hvis de opnår en eller flere af følgende:

  • Flest personer i vandet
  • Flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal
  • Flest svømmede meter

 

På SvømDanmarks hjemmeside – www.svoem.org/svoemmedag – kan du hele dagen følge slagets gang og se, hvor din lokale svømmehal placerer sig i forhold til resten af landet.

 

REMA 1000 støtter op arrangementet

REMA 1000 støtter igen i år arrangementet med frugt, saft og kaffe til alle deltagere. Derudover er der et gavekort til hvert arrangementssted på 500,- kr. fra REMA 1000, som den lokale klub kan uddele til en af deltagerne eller en af de frivillige fra klubben.

 

Traditionsrigt svømmearrangement

Den Store Svømmedag er efterhånden en af de mest traditionsrige svømmeaktiviteter blandt i SvømDanmarks medlemsklubber og har gennem de sidste 30 år været en del af mange svømmeklubbers sæson. Dagen arrangeres af SvømDanmark i samarbejde med de lokale svømmeklubber og svømmehaller i Danmark.

 

For yderligere information kan SvømDanmarks udviklingskonsulent Lars Bo Larsen kontaktes på lbl@svoem.dkeller tlf. 2916 0901.

 

For interview eller andre pressehenvendelser kan kommunikationskonsulent Maja Lorentzen kontaktes på mkl@svoem.dk eller tlf. 2056 7281.

 

Se listen over, hvor Den Store Svømmedag afholdes her.


 


Cookieindstillinger