0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny klubkonsulent på Sjælland

11-08-2023

SvømDanmark styrker klubkontakten på Sjælland med ansættelsen af en klubkonsulent til alene at stå for kontakt og servicering af klubber øst for Storebælt.


SvømDanmark har fra 1. august ansat Carsten Jokumsen i en stilling som klubkonsulent. Carstens primære opgaver bliver at stå til rådighed for sparring inspiration, støtte og hjælp til alle medlemsklubber Øst for Storebælt.

 

Funktionen har tidligere været uddelegeret til to konsulenter i hhv. Nordsjælland og Sydsjælland, men disse konsulenter skulle også dække almindelige projektopgaver og administrative opgaver på hovedkontoret i Brøndby. Dette ændres der nu på.

 

Carsten kommer til at varetage kontakten til klubberne fra privatadressen i Hillerød og skal alene sørge for at klubberne får den hjælp og støtte de har brug for.

 

Carsten har tidligere været ansat som projektkonsulent på projekt ’Bevæg dig for livet’ og kommer senest fra en stilling som Svømmeskoleleder i Helsinge Svømmeklub. Derudover er han flasket op med svømning i Ikast Svømmeklub og har senere svømmet i hh. USG Svømning og Vandpolo samt Hillerød Svømmeklub.

 

Medio september, når sæsonstarten er klaret, vil Carsten begynde at tage fat i medlemsklubberne øst for Storebælt én efter én. Har du allerede nu brug for hjælp, så ring til: 2479 8464 eller skriv til: cjo@svoem.dk


 


Cookieindstillinger