0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rekordmange børn bruger sommeren på at blive mere trygge i vand gennem populær camp

28-06-2023

59 danske svømmeklubber landet over er klar til at holde REMA 1000 AquaCamp denne sommer for mere end 5500 børn.

Af: Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent

Netop nu er materialer og tasker med t-shirts, badehætter, svømmebriller, malebøger og farveblyanter, snacks og meget andet på vej ud til 57 danske svømmeklubber. Fra uge 26 til og med uge 32 inviterer 59 svømmeklubber landet over nemlig indenfor til REMA 1000 AquaCamp. Se, hvor i landet de 130 forskellige REMA 1000 AquaCamps finder sted længere nede.

 

Mere end 5500 børn får denne sommer muligheden for at blive aktiveret i deres sommerferie med spændende aktiviteter på land og i vand og muligheden for at få nye færdigheder og venskaber med hjem.  Børnene kan glæde sig til en forrygende oplevelse med svømning, livredning, mærkesvømning, skattejagt og mange andre sjove aktiviteter – planlagt af svømmeklubberne selv, og med klubbernes egne instruktører.

 

"Det er fantastisk at følge udviklingen af REMA1000 AquaCamp, som vokser sig større og større for hvert år. Det betyder, at endnu flere vandglade børn har mulighed for at komme på camp i løbet af deres sommerferie,” siger Mathilde Riis, der er udviklingskonsulent og projektleder for REMA 1000 AquaCamp i SvømDanmark og fortsætter:

 

"Der skal lyde en stor tak til de arrangerende klubber og sponsorer og samarbejdspartnere for at gøre det muligt at afholde REMA1000 AquaCamp så mange steder rundt om i landet.”

 

Se listen over svømmeklubberne her.

 

REMA 1000 AquaCamp – også for børn, der ikke kan svømme

REMA 1000 AquaCamp er hovedsageligt målrettet børn i alderen 7-12 år. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, ligesom det heller ikke kræver medlemskab af en svømmeklub at få lov til at deltage. Der er også plads til, at børn, som endnu ikke har lært at svømme, kan være med. 

En camp varer typisk tre til fem dage. Nogle af klubberne afholder flere camps i løbet af sommeren og aktiverer dermed endnu flere glade børn. Alt i alt bliver det til 130 camps i løbet af sommeren fordelt på de 59 klubber.

 

"Vores medlemsklubber gør et stort stykke arbejde med at planlægge et spændende program for ugen, hvor der både er fokus på at dyrke fællesskabet blandt børnene, undervisning i basale svømmefærdigheder samt sikkerhed i og omkring vand. Det er vigtige færdigheder, når børnene efterfølgende færdes i landets svømmehaller og i det åbne vand,” siger Mathilde Riis.

 

Samarbejdspartnere og sponsorer hjælper til

Det er af afgørende betydning, at en række sponsorer og samarbejdspartnere vil hjælpe til og støtte op om REMA 1000 AquaCamp – det være sig i form af rabatter og spiselige produkter til børnenes meget populære Goodie-bags og i form af økonomisk støtte.  Derudover får børnene frisk frugt og saftevand hver dag sponsoreret af REMA 1000.

 

I år er det lykkedes at få etableret et samarbejde med følgende virksomheder:

  • REMA 1000: Navnesponsor, hovedsponsorat, drikkedunk, myslibarer, frugt og saftevand.
  • NordeaFonden: Tasker
  • Staedtler: Farveblyanter
  • Trygfonden: Aktivitetshæfte og baderådsfoldere
  • Arena Danmark: Svømmebriller, badehætter og rabatkode til deres webshop

 

Bag om REMA 1000 AquaCamp

Det er nu det 19. år, at REMA 1000 AquaCamp tilbydes i tæt samarbejde med svømmeklubber lokalt, og det har været en succes siden start. SvømDanmark har udviklet konceptet hen over årene og Vores medlemsklubber kan derfor planlægge og idéudvikle på konceptet, når de afholder REMA 1000 AquaCamp i deres egen klub.

 

En REMA 1000 AquaCamp afholdes typisk i sommerferien, men flere svømmeklubber er inden for de sidste år også begyndt at afholde i de mindre ferier.

 

Stadig enkelte ledige pladser tilbage

For dem, der kunne være interesseret i at tilmelde børn til sommerens REMA 1000 AquaCamp, er der stadig ledige pladser hos nogle af klubberne - dog primært til de camps, der afholdes midt i eller sidst på sommeren. 

 

På REMA 1000 AquaCamp hjemmesiden kan du se, hvor der er ledige pladser tilbage: www.aquacamp.dk

 

For yderligere information om REMA 1000 AquaCamp denne sommer kan projektleder for REMA 1000 AquaCamp og udviklingskonsulent Mathilde Riis kontaktes (M: 29 20 61 50 / E: mrsm@svoem.dk)


 


Cookieindstillinger