0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kommende initiativer og vigtige dokumenter

01-06-2023

En hilsen fra vores nye disciplinleder for vandpolo, Nichlas Hassel.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Kære medlemmer af dansk vandpolo

 

Jeg håber, I har det godt.

Jeg sender denne besked for at informere jer om nogle vigtige dokumenter og kommende initiativer i vores vandpolo samfund.

 

Nuværende opgaver i gang

Dette dokument giver jer en oversigt over de opgaver, vi allerede har påbegyndt. Det er en god måde at holde sig opdateret på vores fremskridt. 

 

Udvalg vandpolo DK

Her kan I se vores nuværende udvalg, men vi mangler stadig frivillige, der vil hjælpe os. Hvis I er interesseret i at bidrage eller tilmelde jer et af vores hold, bedes I venligst skrive til os. Vi vil meget gerne have jer med ombord!

 

Waterpolo strategy

Dette dokument beskriver vores overordnede strategi for vandpolo. Det er vigtigt for os at have en klar retning og mål, og denne strategi vil guide os i vores fremtidige arbejde.

 

Desuden vil I snart modtage en mail, hvor I kan tilmelde jer for at modtage nyheder og være i kontakt med os. Vi arbejder på at få denne mail sendt ud så hurtigt som muligt. I må også meget gerne sende den mail videre til så mange vandpolo interesseret som muligt.

 

Vores første opgave og vigtigste mål er at få en klar forståelse af, hvor mange klubber og medlemmer vi har, samt hvad jeres ønsker og drømme er inden for vandpolo.

 

Rui og jeg vil derfor kontakte jer og besøge jer i nærmeste fremtid. Vi ser frem til at lære jer bedre at kende og arbejde sammen med jer. Det første møde er allerede planlagt til næste uge. 

 

Tak for jeres støtte, og vi ser frem til et spændende og produktivt samarbejde. Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er I velkomne til at kontakte os på mail: waterpolodk@svoem.dk

 

Venlig hilsen

Nichlas Hassel  

Disciplinleder, Dansk Vandpolo 


 


Cookieindstillinger