0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hovedstadens Svømmeklub præsenterer ny talentudvikler

26-05-2023

Kasper Bertelsen tiltræder stillingen 1. juni.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Nyhed modtaget fra Hovedstadens Svømmeklub

 

Kasper Bertelsen bliver ny talentudvikler i Hovedstadens Svømmeklub

 

Fra 1. juni kommer 25-årige Kasper Bertelsen til at stå på bassinkanten som ny talentudvikler på Talent 1. Stillingen er blevet ledig efter, at den nuværende talentudvikler, Nicolai Degn Andersen, har valgt at stoppe trænergerningen.

 

Kasper var indtil 2021 ansat som fuldtidstræner i klubben, hvor hans ansvar var for Talent 2. Tidligere har Kasper også været ansvarlig for Talent 3.

 

Siden 2021 har Kasper færdiggjort en kandidatgrad i idræt og sundhed på Syddansk Universitet. Kaspers linje har været med specialisering i konkurrence- og eliteidræt. Specialet afleveres i starten af juni og er om emnet: Hvad driver danske subelitesvømmere i 20’erne til at fortsætte karrieren. Under studiet har Kasper også arbejdet som børne- og årgangstræner i Swim Team Odense.

 

Kasper er også uddannet som professionsbachelor i ernæring og sundhed og har forskellige konkurrencetræneruddannelser fra SvømDanmark.

 

I jobbet som talentudvikler kommer Kasper også til at have ansvar, tæt kontakt og sparring med trænerteams på Talent 2 og Talent 3.

 

Kasper beskriver sig selv som træner sådan her: - Jeg elsker at arbejde med mennesker, der ønsker at udvikle sig, og jeg tror meget på, at de bedste resultater kommer, når svømmerne selv er aktivt involveret i processen. Som træner sætter jeg nysgerrigheden, engagementet og kvaliteten af mit eget, trænerteamet og svømmernes arbejde i fokus og jeg er overbevist om, at hvis vi kan gøre det med et smil på læben, så kan vi sammen få stor succes.

 

Cheftræner Niels-Jørgen Jørgensen siger om ansættelsen af Kasper: - Med ansættelsen af Kasper har vi fået en veluddannet træner, der vil kunne styrke vores årgangshold og bygge bro til vores talentudvikling. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med Kasper og jeg er sikker på, at han sammen med det øvrige trænerteam, vil kunne forstærke den indsats, vi lige nu er i gang med omkring vores talentudvikling. Jeg ser også frem til, at vi i trænerteamet kommer til at drage nytte af Kaspers teoretiske viden om konkurrenceidræt, ernæring og talentudvikling.

 

Klubdirektør Lars Sørensen siger videre: - Jeg er virkelig glad for, at Kasper har valgt at komme tilbage til Hovedstadens Svømmeklub og overtage det vigtige job som talentudvikler. Kasper er, som tidligere svømmer og træner, bærer af ”HSK-kulturen” og klubånden. Kasper er trods sine 25 år allerede en erfaren træner og ikke mindst meget veluddannet. Afslutningsvis glæder jeg mig personligt til at læse Kasper speciale, som er skrevet med Kristoffer Henriksen som vejleder.


 


Cookieindstillinger