0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub præsenterer ny cheftræner

17-05-2023

Daniel Højme starter som cheftræner i Køge Svømmeklub pr. 1. august 2023.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Pressemeddelelse udsendt af Køge Svømmeklub 17. maj 2023.

 

Ny cheftræner for Køge Svømmeklub

 

Køge Svømmeklub er stolte over at annoncere ansættelsen af vores nye cheftræner, Daniel Højme 26 år, som tiltræder 1. august. Daniel får det sportslige ansvar i klubbens konkurrenceafdeling og skal dagligt træne klubbens bedste svømmere på A-holdet.

 

Daniel Højme kommer med en stærk baggrund inden for svømmeverdenen. Han har arbejdet som træner i Hovedstaden og H2Odense/STO, hvor han har beskæftiget sig med konkurrencesvømning fra talentudvikling til træning på både nationalt elite- og internationalt eliteniveau. Daniel kommer også med en kandidatgrad fra Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet, med specialisering i træningsfysiologi, præstationsoptimering og sundhed.

 

Vi er begejstrede for at have Daniel med ombord. Vi ser ham som en ung talentfuld træner, der kan vokse med Køge Svømmeklub, og i samarbejde med klubbens trænere, bestyrelse, udvalg og ansatte kan udvikle klubben og svømmerne.

 

Daniel har dokumenteret erfaring med at udvikle svømmere på højt nationalt og internationalt niveau og besidder en naturlig nysgerrighed på nye tendenser og teknikker, der kan gøre vores svømmere endnu bedre. Han har bla. i STO Odense de sidste år arbejdet med Thea Blomsterberg, der pt. tilhører verdenseliten i brystsvømning

 

Vi glæder os til at se Daniel Højme bringe sin ekspertise og entusiasme til Køge Svømmeklub og bidrage til vores fortsatte udvikling som en af Danmarks førende svømmeklubber.

 

Velkommen til Køge Svømmeklub, Daniel!


 


Cookieindstillinger