0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

STAEDTLER er ny sponsor af feriekonceptet REMA 1000 AquaCamp

10-05-2023

Børnene på sommerens REMA 1000 AquaCamps kan nu se frem til farveblyanter i deres goodie-bags.

Af: Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent

SvømDanmark og STAEDTLER har indgået et sponsorat, som lader nogle af markedets bedste farveblyanter lande i de goodiebags, som deles ud til hundredvis af børn under sommerens REMA 1000 AquaCamps.

 

”Siden livreddermalebogen blev en del af goodie-bag’en, har farveblyanter været et stort ønske blandt børnene, der deltager i REMA 1000 AquaCamp. Det er nu lykkes, og vi er rigtig glade for og stolte over, at et verdensomspændende brand – som STAEDTLER – vil være med til at bidrage til, at landets unge vandhunde får en endnu sjovere oplevelse med REMA 1000 AquaCamp,” siger udviklingschef i SvømDanmark Morten Hinnerup.

 

Hos STAEDTLER er de begejstrede for at være med til at støtte op om børnenes leg og kreativitet, når de deltager i en REMA 1000 AquaCamp:

 

STAEDTLER Nordic is proud to support the REMA 1000 AquaCamp and its core mission to foster healthy environments! STAEDTLER believes in encouraging positive childhood development through quality education, play, and creative exploration. Therefore, we will provide colouring supplies for children of all ages at the REMA 1000 AquaCamp to – release their creativity!” siger Brittney Botelho, der er Marketing Executive hos STAEDTLER Nordic.

 

Sponsoratet træder i kraft dagsdato. Det betyder, at sommerens REMA 1000 AquaCamp-arrangører og deltagere kan se frem til at finde STAEDTLERs pakke med 12 farveblyanter i deres goodie-bags. Udover farveblyanterne indeholder goodie-bag'en blandt andet t-shirt, badehætte, svømmebriller, malebog og meget andet.

 

Kort om REMA 1000 AquaCamp

Det succesfulde feriekoncept er siden 2003 blevet ved med at vokse, og i sommeren 2022 var der rekordmange klubber, som valgte at afholde REMA 1000 AquaCamp. 6163 børn deltog på en af de 139 REMA 1000 AquaCamps, som blev afholdt af 79 af vores medlemsklubber fordelt i hele landet.

 

SvømDanmark udvikler hele tiden feriekonceptet, som i dag er støttet af REMA 1000, TrygFonden, Arena Danmark og nu STAEDTLER. Ønsker din virksomhed at være med til at give børn og unge uforglemmelige ferieoplevelser, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder.

 

Læs mere om REMA 1000 AquaCamp her.


 


Cookieindstillinger