0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

SvømDanmark om streaming

03-04-2023

Find vores overvejelser og anbefalinger om streaming her

Af: Allan Nyhus, direktør

SvømDanmarks bestyrelse har, i samråd med en række medlemsklubber og interessenter i dansk svømning i øvrigt, i foråret 2023 drøftet vores tilgang og holdning til streaming. På den baggrund har vi udarbejdet en række anbefalinger til vores medlemsklubber.
 
 
Undervejs i processen er en række af de dilemmaer, der er forbundet med streaming og som har været fremført i den offentlige debat i starten af 2023, blevet diskuteret. Bestyrelsen både anerkender og respekterer debattens mange nuancer og er derfor bevidste om de mange hensyn for og imod streaming, der er fremført.
 
Dansk svømning og vores mange medlemmer har i mange år haft stor glæde af de muligheder streaming giver for at udbrede sporten og bringe svømning, kunstsvømning, vandpolo, udspring og livredning ud til alle interesserede uden for svømmehallen. Den mulighed skal dansk svømning fortsat have.
 

Hvorfor streaming?

Dansk svømning har i flere år med positive resultater arbejdet med streaming. Streamingen har været anvendt til alt fra danske mesterskaber i svømning over vandpolokampe til opvisninger i kunstsvømning. Vi ser det som en god måde at introducere og præsentere vores sport på. Både overfor nye svømmeinteresserede, men også som et godt supplement når familie, venner, trænere og andre interesserede ikke kan være fysisk til stede ved svømmestævner, kampe, opvisninger m.v.
 
I vores løbende dialog med vores medlemsklubber, svømmere, forældre, frivillige, officials og alle dem der i øvrigt er involveret i SvømDanmark, møder vi tillige interesse i at det fortsat skal være muligt at streame fra vores sport.
 

Anbefalinger om streaming

  • Streaming bør som hovedregel først finde sted når deltagerne er på årgangsniveau og ældre
  • Streaming er oplagt til større invitationsstævner, klubmesterskaber samt nationale/regionale stævner, kampe, turneringer og events.
  • Det bør altid fremgå tydeligt af invitationen til stævnet/eventen at der streames.

 

Ved pressehenvendelser kontakt da:

Allan Nyhus

Direktør

M: +45 2219 2305

E: an@svoem.dk


 


Cookieindstillinger