0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Øst Junior/Senior Langbane – denne weekend i Ballerup

02-03-2023

Første formtest for landets hurtigste, heriblandt flere landsholdssvømmere.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Langbanesæsonens første nationale events for junior- og seniorsvømmere afholdes denne weekend. Vest for Storebælt inviterer SvømDanmark sammen med AGF Svømning inden for, mens East Kilbride Badet i Ballerup lægger bassin til konkurrencerne øst for Storebæltsbroen.

 

Svømmeklubben Triton Ballerup, som er lokalarrangør, står sammen SvømDanmark klar til at tage imod de deltagende klubber og svømmere. K-ansvarlig hos Triton Ballerup, Jesper Waterval, siger:

 

“Traditionen tro er vi i Svømmeklubben Triton Ballerup, så klar til i weekenden, hvor vi åbner East Kilbride Badet til 2023´s første langbanemesterskab for junior- og seniorsvømmere. Det bliver en fed weekend med rigtig meget god svømning, hvor vi skal se Østdanmarks absolut bedste elitesvømmere give deres første demonstration på deres langbaneform. Samtidig med svømmerne indtager svømmehallen, er vi glade for at byde trænere, dommere, frivillige og ikke mindst svømmefans velkommen – uden alle jer ville stævnet ikke kunne lade sig gøre, og vi ville ikke kunne afholde en svømmefest. Vi ses på kanten.”

 

På startlisten er blandt andet Frederik Møller fra GTI, som er på SvømDanmarks udviklingslandshold.

Foto: SvømDanmark.

 

Vest Junior/Senior Langbane

SvømDanmark afholder i samarbejde med Svømmeklubben Triton Ballerup Øst Junior/Senior Langbane fra fredag den 3. marts til søndag den 5. marts i East Kilbride Badet i Ballerup.

 

Fredag er der stævnestart 16.30. Lørdag og søndag starter de indledende heats 09.00, mens finaleafsnit starter 16.30. Det er gratis for svømmefans at overvære konkurrencerne.

 

Startlister, programmer, livetiming og resultater – klik her

Øvrig relevant stævneinformation på svømmetider.dk

 

SvømDanmark ønsker alle involverede en god stævneweekend.


 


Cookieindstillinger