0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kunne du tænke dig at blive en del af bestyrelsen i SvømDanmark?

26-02-2023

SvømDanmark søger et bestyrelsesmedlem med kompetencer inden for uddannelse/pædagogik eller det kommercielle område.

Af: SvømDanmarks bestyrelse

Med en ny vision, mission og nyt navn har SvømDanmark taget de første skridt på en ny og spændende rejse mod et Danmark fyldt med liv, glæde og fællesskab i og omkring vand. Det er nu muligt at blive en del af vores spændende rejse, ved at stille op som kandidat til bestyrelsen.

 

Vi søger bl.a. efter kompetencer inden for uddannelse/pædagogik eller inden for det kommercielle område. Den vigtigste kompetence er dog lysten til at engagere sig i en vigtig sag og bidrage til den fortsatte udvikling af SvømDanmark.

 

I SvømDanmark er bestyrelsesarbejdet frivilligt og foregår via cirka 10 ordinære årlige møder, fordelt på cirka fem online to timers møder og fem weekendmøder, der finder sted fra fredag eftermiddag til lørdag middag. Dertil kan komme deltagelse i diverse arbejdsgrupper og repræsentative formål.

 

Vi har en aktiv og engageret bestyrelse, som består af mange forskellige kompetencer. Men især på uddannelses/pædagogik- eller på de kommercielle kompetencer ønsker bestyrelsen at udvide sit felt.

 

Bestyrelsen arbejder strategisk, og det vil være på et strategisk plan, man som bestyrelsesmedlem skal bidrage. SvømDanmark har ansat knap 30 medarbejdere i sekretariatet, som er det daglige eksekverende led, mens bestyrelsen er det strategiske led.

 

Bestyrelsen i SvømDanmark består af otte personer, heraf er der i 2023 tre ordinære poster på valg for en toårig periode, en ordinær post for en etårig periode samt posten som kasserer. De nuværende medlemmer af bestyrelsen, der er på valg, genopstiller, mens der er en vakant post.

 

For at blive en del af bestyrelsen, skal man vælges på SvømDanmarks generalforsamling lørdag den 22. april. Fristen for at stille op er den 7. april 2023. 

 

Læs mere om proceduren for at stille op til bestyrelsen her.

 

Kontakt

Du er mere end velkommen til at kontakte formanden for SvømDanmark Pia Johansen og høre mere om bestyrelsesarbejdet.

 

Pia Johansen
pmj@svoem.dk
Tlf. 23312860


 


Cookieindstillinger