0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tak for mange års frivilligt engagement

26-02-2023

Sådan lyder det fra SvømDanmarks bestyrelse til Allan Nyhus, efter han er trådt ud af bestyrelsen og til som direktør.

Af: Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent

Da årets generalforsamling nærmer sig, vil vi hos SvømDanmark gerne benytte lejligheden til at takke Allan Nyhus for hans mangeårige frivillige engagement inden for dansk svømning:

 

”Allan har været et enormt aktiv i bestyrelsen. Han er altid meget velforberedt og velreflekteret i vores diskussioner. Han er både god til at lytte og til at komme med de skæve spørgsmål, så vores diskussioner bliver nuancerede. På den måde er han en idérig, konstruktiv og løsningorienteret sparringspartner,” siger bestyrelsesformand Pia Johansen, der har arbejdet sammen med Allan, siden hun blev valgt til formand i 2021.

 

Digitalisering og samarbejde i DIF-regi

Allan Nyhus blev valgt til Svøms bestyrelse ved generalforsamlingen i 2018, hvor han siden har været bestyrelsesansvarlig for vandpolo. Som bestyrelsesmedlem har Allan endvidere været primus motor for at igangsætte og prioritere digitaliseringen af SvømDanmarks organisation. Han har desuden deltaget i flere samarbejdsudvalg i regi af Danmarks Idrætsforbund, herunder digitalisering.

 

Allan har som formand for Hovedstadens Svømmeklub længe været et kendt ansigt i især den østlige del af svømme-Danmark. Formandskabet i HSK såvel som bestyrelsesposten i SvømDanmark fratrådte han i december 2022, da det stod klart, at bestyrelsen bakkede op om ansættelsesudvalgets indstilling om, at han skulle være direktør for SvømDanmark.

 

Mindre administration og bedre overblik

Pia Johansen fortæller videre, at Allans arbejde med digitalisering i bestyrelsessammenhæng har udmøntet sig konkret ved, at SvømDanmark netop har færdiggjort første fase af det nye CRM-system, der lanceres i løbet af 2023.

 

Formålet med CRM er både at lette klubberne såvel som SvømDanmark for nogle administrative processer og samtidig sikre et bedre overblik. Det er naturligvis et projekt, han nu som direktør arbejder videre med i tæt samarbejde med SvømDanmarks øvrige ansatte.

 

Du har mulighed for selv at hilse på Allan Nyhus til årsmødet i din region, der finder sted i marts måned. Her vil han blandt andet fortælle om SvømDanmarks nye CRM-system.

 

Find tid og sted for årsmødet i din region her.


 


Cookieindstillinger